lördag, januari 14, 2012

Wilma

Den här lilla västen har varit klar i en vecka, men först nu fick jag till en fotosession med mig själv, kamerastativet och självutlösaren. Det är härligt att ha en kamera som kan fotografera i kass ljus, även om jag fortfarande inte känner mig helt kompis med den. (Det är en Canon SX40 som vi köpte till oss själva i julklapp.)
Stickningen var en njutning från början till slut, fina flätor och härligt garn- Heaven's hand. Stickor 4,5 på kanterna och 5,5 i övrigt. Mönstret heter Wilma och är från Mere Feminin Strik, som jag skrev om här.

Angående mina nyårslöften så knagglar jag mig framåt med Gotiska Fönstret, några varv i veckan. Det går verkligen inte fort. Jag är en tv- och buss-stickare, jobbar 90%, har tre barn och är borta på rep och möten 1-2 kvällar i veckan. Så att sitta ner med bara en ljudbok, en kopp te och min flerfärgsstickning händer otroligt sällan. Jag tror det är en rimlig kalkyl att tänka att den blir klar till nästa jul.

Göteborgsvarvet däremot- när jag skulle börja lägga upp strategin häromveckan insåg jag att jag ju inte kan springa det. Har konsert den dagen. Så nu behöver jag en ny morot för att träna. Hoppas jag hittar den snart, jag behöver mål för att komma igång.

4 kommentarer:

  1. Jättesöt! En sån måste jag sticka mig framåt sommaren tror jag!

    SvaraRadera
  2. Riktigt fin väst!!!

    För träningsmotivation kan du alltid regga dig på www.funbeat.se! Det är en gratis sida där man kan planera och registrera sin träning. Man kan även hitta andra träningsgalna och det finns träningsprogram och länkar till en massa olika löptävlingar och annat. Ett riktigt roligt lopp att springa är annars Midnattsloppet! (www.midnattsloppet.se)

    Ha det toppen!!

    SvaraRadera