söndag, januari 22, 2012

Januari

Just nu vill jag bara sticka med ljusa naturfärger. Har lagt upp en väst i Madelinetosh tosh sport Porcelain, det är en teststickning, och en krage, Thermis, i Madelinetosh Erin, fg Warm Mushroom. Egentligen kan man väl kalla båda färgerna för "ansiktsfärg", haha.

Bohus-kalen får fler och fler medlemmar och har blivit en aktiv blogg med inlägg nästan varje dag! Jättekul! Titta gärna förbi. Själv är jag inte så aktiv, jag stickar lite då och då men än är det inte mycket att fotografera. Garnet är helt fantastiskt att sticka med. Slår Madelinetosh lätt, faktiskt.

Någon som ska till Syfestivalen? Jag funderar på att åka dit. Eller rättare sagt, jag har bestämt mig för det. Är ändå i Stockholm just då. Nu är bara frågan: ska jag gå med i Sticka för att gå på årsmöte och gå före i kön, eller ska jag strunta i det?

8 kommentarer:

 1. Klart att du ska gå med i Sticka! Jag är på syfestivalen fredag och lördag. Ska hålla workshops i elastiska uppläggningar och avmaskningar.

  SvaraRadera
 2. Glömde en sak. Jag vill supergärna sticka av något Madelinetosh-garn. Du som är expert i ämnet kan väl tipsa om vilket jag ska börja med? Tänker mig en kofta el. tröja.

  SvaraRadera
 3. Jag ska åka på min första min syfestival och som nybliven medlem i Sticka! insåg jag att det fanns fördelar med medlemsskapet.

  SvaraRadera
 4. Hej. Visst ska du gå med i Sticka. Där finns mycket bra att ta del av. Själv ska jag visa hur man kan sticka in sladdar. Vi kanske ses.

  SvaraRadera
 5. Jag skall på syfestivalen & årsmötet...vore kul att träffas:-)

  SvaraRadera
 6. Ja, det är klart att du ska gå med i Sticka! Och komma på årsmötet! Om inte annat så för att hejja på mig som ska vara mötessekreterare. :) Jag vill också ha tips på Madelinetosh garner, de ser ju helt underbara ut!
  /Karin Yarnalized

  SvaraRadera
 7. Klart du skall gå med i Sticka! Det händer ett och annat där just nu.
  Tyvärr kan jag inte gå på årsmötet men finns på Syfestivalen på fredagen.

  SvaraRadera
 8. Jag fick en trevlig överraskning hem i brevlådan när jag gick med i Sticka! - gå på syfestivalen gratis. Det visste jag inte innan. Men jag vet ännu inte om jag ska göra det faktiskt. Det beror på om det är massor av saker att göra den helgen eller inte?! Hmmm!

  SvaraRadera