torsdag, februari 16, 2012

mot Stockholm

Imorgon åker jag till Stockholm! Anledningen till resan har blivit inställd, så det känns lite snopet. Men jag ska bo hos en god vän som jag inte träffat på länge, och såklart gå på Syfestival och Stickas årsmöte! Det var länge sen sist. Min strategi ska vara: delta i workshopar, hitta inspiration, undvika att handla om det inte är absolut nödvändigt.
Jag blir jätteglad om någon kommer fram och säger hej, jag åker själv nämligen- känner säkert igen en del kändisbloggare men absolut inte alla.
Med på resan tar jag min lyxiga sjalstickning och mitt iphone-broderi.

6 kommentarer:

 1. Hej! Jag kommer nog också åka själv till Stickmässan, så det vore roligt om vi sprang på varandra! Ska försöka höja blicken från alla vackra inspirerade garner lite och se om jag ser dig! Verkar som vi har samma mål, inspireras utan att handla sånt som inte är absolut livsviktigt... ;)

  SvaraRadera
 2. Kommer tyvärr inte till mässan. Anmäld till årsmötet men finns inte en plats kvar i någon buss. Vill ju åka men för långt att åka ensam i bil. Hoppas du är nöjd när du går därifrån.

  SvaraRadera
 3. Hej! Irene och jag kommer att vara på mässan på lördag skippar dock årsmötet i år eftersom vi åker bussresa och vill kolla in utbudet så mycket som möjligt. Hoppas vi springer på varandra! Anländer ca 11 tror jag. Hör av dig om du vill hänga med oss! Kram, Veronica

  SvaraRadera
 4. Hittade hit via Tant kofta,du har en inspirerande blogg! Måste få fråga vilken bok/häfte med de underbara mönstren är det i bakgrunden? Du får helt klart det snyggaste fodralet! Ha det trevligt på mässan, bor på tok för långt bort för att komma dit, tyvärr.../Marie

  SvaraRadera
 5. Men en så underbar sjal du håller på med... vackert!

  SvaraRadera