tisdag, februari 14, 2012

Aileen

Puh, vilken pärs. Jag har haft magsjuka och varit totalt borta från verkligheten i flera dagar. Wordfeud och stickning och en massa sorgliga Whitney Houston-klipp har jag omgett mig med. Men idag, peppar peppar, är jag piggare.

Jag har varit med på en teststickning igen. Det är västen Aileen i Madelinetosh sport, fg Porcelain. Stickor 3,5. Ett jättebra skrivet mönster och fin, enkel och användbar modell.
Sen har jag börjat på en sjal från boken "Knitting lace triangles", samma bok som jag stickade min Autumn leaves ur. Den här ska bli en present till min amerikanska extramamma, och jag stickar den i lyxigaste Eyre light, färg Tart. Det är ett Madelinetosh-garn det också, i en merino/silke/alpacka-blandning.
Och jag har faktiskt börjat på en stickning till, men den har jag inte fotat än. Det är en tröja till Vilja, Tomppo, i rosa Heavens hand.
Och...trumvirvel... jag har hämtat ut det olycksaliga garnet, det som jag skrev om i mitt förra inlägg, från posten. Ganska fult om du frågar mig!

4 kommentarer:

  1. Vilken snygg väst - enkelt fin och som sagt användbar!

    SvaraRadera
  2. AH, nu fattar jag vad ni pratade om för väst :) Vilja kommer bli såå fin i rosa heavens hand! Kankse skulle kikat lite i din bok, men jag gör nog ytterligare en cascading leaves :)

    SvaraRadera
  3. Den där västen är ju tokfin, gillar verkligen fallet om du förstår hur jag menar. :) Passar dig jättefint.

    SvaraRadera