torsdag, januari 07, 2016

Testing pågår

Jag har stickat en hel del av Isabell Kraemer (Caramel, Elementary, Edie och Alpenglühen), och fick syn på två tröjor och en sjal på Ravelry som jag tyckte var superfina! De teststickas just nu, och jag hade turen att snika till mig en testplats till Jonah.
Jag har valt fram och tillbaka vilka färger jag ska använda, köpte Peruvian hos Magasin Duett i finaste ljusblå/turkos som bottenfärg och hade först tänkt använda en knallturkos av Cascade till accent ihop med vitt, men det blev inte bra. Färgerna tog liksom ut varandra.
Stickade sedan en lång provlapp med en massa färger, och bad folk om råd. Innerst inne ville ha ha rosa/korall, men de flesta tyckte mullvad. Det är också fint, men när designern själv tyckte rosa så blev jag glad och gick på min magkänsla. Och det känns jättebra!
Den korallrosa färgen är dubbelt Magasin duett supersoft fg Geranium (som jag tvättat innan jag stickar med det eftersom de andra garnerna inte har någon spinnolja i sig), den vita är Peruvian. Nästan samma som tapeten hemma hos Petra :)

1 kommentar:

  1. Snyggt! Matchar stickningen Petras tapet vet man att man valt rätt!

    SvaraRadera