söndag, januari 10, 2016

Mysteriet fortsätter

Oj vad olika stora vantarna ser ut på bilden! Det är de inte på riktigt, jag stickar dem samtidigt för att undvika att bli less innan jag gör den andra vanten. Nu efter andra ledtråden har jag ändrat mig totalt med färgerna, och jag vill byta ut den lila blomman mot mörkt orange och den röda mot ljusblå. Planen är att plocka upp maskorna vid den övre aviga turkosa kanten (slutet på ledtråd 1), klippa bort starten och sticka neråt. Men det kräver visst mod och övertygelse, så jag avvaktar tills jag kommit en bit längre. Nu börjar vi gissa i Ravelry-gruppen vilken saga det är, det är ju Vottelaugets signum att vantarna är inspirerade av olika sagor. Jag har ingen aning men funderar och funderar. Nån som får nån idé?
Såhär ser förresten området kring mitt garnskåp ut efter att jag blev mer och mer irriterad på att jag inte kunde komma på vilken färg jag ville ha som cc5 :) Till slut blev det supersoft Kingfisher, vilket drog igång mitt orange-blå 70-talsspår. Det var plågsamt men blev bra till slut. Får nog städa idag.
På fredag kommer del 3!

1 kommentar:

  1. Ja, det där med färger är svårt... Det låter som ett avancerat kirurgiskt ingrepp du planerar. Följer med spänning ;)

    SvaraRadera