fredag, januari 22, 2016

Oxveckor

Idag kom del 4 i vant-mysteriestickningen, och jag är grymt nöjd med mig själv som inte halkat efter! Det brukar jag alltid göra när jag hakar på sånt här. Del 4 gick väldigt snabbt, det var bara ihoptagningen upptill på vanten. Väldigt smart ihoptagning kring de fina trianglarna. Jag älskar mosaik-temat i de här vantarna, och det är kul med färgerna. Vill dock ändra färgerna jag använde i början, så om jag orkar och hinner ska jag klippa av dem, plocka upp maskor och sticka nytt där åt andra hållet.

Annars är det mycket teststickning nu.
Jonah är snart klar, gjorde ärmarna innan bålen som nu är halvvägs.
Dessutom fick jag frågan att teststicka den här otroligt fina koftan, och när Rililie frågar säger man minsann inte nej :) Har köpt supersoft från Magasin Duett som jag ska hålla dubbelt till den. Väldigt bra med såna här projekt i ox-veckorna måste jag säga.

Snön och kylan hjälper också till att hålla humöret uppe, det är så vackert överallt, till och med förortsdjungeln där jag bor får lite sagofeeling! Jag kan ibland känna att jag har alldeles för mycket tröjor, sockor, mössor och vantar. Men nu är jag glad över det. Jag fryser inte! Har dessutom gjort iordning en massa påsar med stickat som jag ska skänka till nyanlända- när jag åkte iväg med dem hade de dock för mycket, så jag fick ta hem det igen. Så jag avvaktar tills det blir behov igen.

1 kommentar:

  1. Jonah blir superfin! Jag blir också sugen, har just stickat en Indigo frost :)

    SvaraRadera