lördag, juni 27, 2015

Fingervantar och rondellhalsband

Jag älskar att jag betar av UFO:n, även om senaste projektet var en utmaning. Det är ju bara så tråkigt och pilligt att sticka fingervantar. Men de är klara och de är snygga! Påbörjade 2008. Klara idag.
Jag har inte visat mitt maj-FO här heller kom jag på. Det är ett rondellvirkat halsband, som jag är oerhört imponerad av mig själv att jag gjort, eftersom virkning är grymt svårt enligt mig! Färgerna känns lite höstliga, så det kommer nog att användas mer senare. Hade det på jobbet när det precis blivit klart, till en svart lång klänning, och kände mig tjusig.
Mer bloggat om mina olika UFO:n på KAL-bloggen under taggen miastick. I juli blir det mer vantar, men som tur är inga fingervantar.

6 kommentarer:

 1. Dom där vantarna finns på min kölista, eftersom jag verkligen gillar dom. Att sticka dom i rött garn gör dom till en extra fin accessoar! Jättefina!!

  Halsbandet är inte alls dumt, passar klänningen jättebra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Heidi! Kul att du tar dig tid att kommentera :) Tror jag kommer att gilla att ha dem i höst!

   Radera
 2. Bra gjort att sticka färdigt ett helt par fingervantar! Själv har jag bara stickat en fingervante ;). Jag tycker jättemycket om ditt virkade halsband.

  SvaraRadera
 3. Åh vilka tjusiga vantar och halsbandet var riktigt fint detmed!

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 5. Veldig fine fingervanter! Jeg er jo veldig glad i å strikke fingervanter - og disse var fine! Godt gjort å ta tak i en UFO fra 2008 :-)

  SvaraRadera