söndag, augusti 31, 2014

September

Nästan klar är jag med mitt augusti-UFO, Ginny's cardigan. Jag har monogam-stickat på den i augusti. Men jag hann inte hela vägen, så den får bli septembers UFO också.
Jag har kvar knappkanter, halslinning, och knappar ska köpas och sys på. Funderar på att förstärka med band på insidorna av knappkanterna också, sådär som jag lärde mig av Linnea. Fickor ska den också ha enligt mönster, får se om jag väljer att ha det eller inte.

Nu i september drar Princess Fiona-knitalongen igång på Facebook, och jag har dessutom hoppat på Tori Seierstads vant-mysteriestickning
Jag ska sticka vantarna i äkta norskt Røros Lammullsgarn som jag haft liggande forever. Så det är bra att jag bara har den här lilla avslutningen på Ginny's cardigan som september-UFO.

5 kommentarer:

 1. Superfin kofta! Jag gillar särskilt mönsterbården på ryggen. =)
  /kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Carin! Jag längtar efter att få den klar. Den röda färgen ser helt knasig ut på bilden, men snart kommer bättre bild ;)

   Radera
 2. Så snygg den blir, Ginny :) Är himla sugen på den! Hejar på att du får den klar snart!

  SvaraRadera
 3. Åh den koftan är jättefin!

  SvaraRadera
 4. Den där Ginny är så snygg! Fin färg har du också valt. Skulle gärna sticka en Ginny jag också, men vet inte hur jag ska få tag på mönstret. Men det kanske inte gör så mycket... har ju inga andra stickningar på "att-göra-listan".

  SvaraRadera