torsdag, maj 09, 2013

Min randiga kofta

Idag sydde jag på fina blå knappar av glas, och nu är koftan klar! Har stickat rätt intensivt på den på sistone, och jag är jättenöjd med hur den blev. Jag trodde den skulle bli mycket tightare, men är glad för att den inte blev det.
Gratismönster från Ravelry, stickad med ett nystan Kunstgarn, som jag vann på online stickcafé, och två härvor naturvitt tvåtrådigt från Kampes. Stickor 3,5 och 3 på resåren. Knappar de luxe från Magasin Duett (såklart :)).

10 kommentarer:

 1. Super fin modell och fina färger.

  SvaraRadera
 2. helt underbar mia! klär dig helt perfekt=)

  SvaraRadera
 3. Så himla fin och mysig!

  SvaraRadera
 4. Den är underbar - ska nog också sticka en! Kram

  SvaraRadera
 5. Men så snygg! Och mysig! Och knapparna blev pricken/prickarna över i. =)

  SvaraRadera
 6. Den där färgen ÄR så underbar... Skådat många som stickat sockar i det. Men inte säker att jag skulle lägga ner jobb på det - DÄR har vi nog rätta projektet för det. Det vita gör dessutom att färgen kommer fram ÄN meeeer... tokgalet snyggt och DE där glasknapparna på det...
  Jo, mönstret ÄR nerladdat, alltid något? Gånger två så det kanske säger något - endera om tillståndet eller också OM hur mycket man gillar det, eller det ÄR nog din tröja som får mig att ÄLSKA det än mer? :) keep on knitting är det?
  Må så grankott...
  Bim HD
  Ska nu sticka lite till i Mini Alpakka - se om oket BLIR för stort eller inte - då får jag ju glädjas åt att garnet räcker längre? Oblockat ok av Bella (Lene Holme Samsøe) så är det för bananmos INTE lätt att se OM det blir för stort eller inte - ärmhål hitåt så kanske det KAN bli lättare? drömmer om det... OM så är - minska stickor till 2,5 eller minska storlek och möjligen tokblocka? ironi? ;)

  SvaraRadera
 7. Ursnygg, rent ut sagt! Bravo!

  SvaraRadera
 8. Mycket mycket snygg! Både modell och färger! :-) Gillar!

  SvaraRadera
 9. Skitsnygg! Älskar de blå färgerna. Den ser jättemysig ut. Du råkar inte sitta med ett tips på en bra nybörjarkofta? Det där med att sticka plagg brukar inte fungera så bra för mig... haha.

  SvaraRadera