lördag, februari 04, 2012

Mysig lördag!

Det är kallt i Göteborg! Äntligen, säger jag. Jag tycker det måste vara en ordentlig vinter om det ska bli vår sen. Och nu förtjänar vi vår- om en månad eller två.
Idag har jag fikat med kompisar och varit på loppis- kunde inte motstå de här underbara kaffekopparna. Jag tror jag måste börja dricka lite kaffe nu när jag har såna här fina koppar. Och baka brysselkex som jag äter till.
Fick också en bild på mitt senaste FO, en Thermis i Madelinetosh Erin, fg Warm Mushroom. Den blev klar alldeles lagom till köldknäppen, och värmer gott om halsen. (Imorgon ska jag göra ett inlägg som handlar om att köpa Madelinetosh-garner från USA.)

Jag har köpt ett iphone-fodral som man kan brodera på, som jag fick idag. Såhär ser det ut nu, snart kommer det att vara alldeles selbu-igt.

5 kommentarer:

 1. Shit vilka koppar!!! Kom hit med dom ska jag fylla på ur min nya kapselmaskin ;)

  Såå läcker bild med skakeffekt i bakgrunden!

  Kraaaam

  SvaraRadera
 2. Kopparna - bra köp.
  Kragen - riktigt snygg!
  Fodralet - väntar med spänning på att se det färdiga resultatet.

  SvaraRadera
 3. http://korsstygnsbolaget.blogspot.com/

  SvaraRadera
 4. Hej Mia! Du minns nog inte mig, men det var så roligt att hitta din blog igen! :) Anna på Newfoundland? Jag bloggade också, för en miljon år sedan... Jag letade upp min gamla blog för att se om jag hade skrivit om ett garn jag precis hittat i stashen. Jag minns inte alls vad det är, och hoppades på en ledtråd där. Det hittade jag inte, men väl kommentarerna från dig och Cina :) finns du på Ravelry? Mitt användarnamn är AnnaHellqvist. Nu ska jag läsa din blog och se vad som hänt sedan sist! :))

  SvaraRadera
 5. Superfin Thermis! Det är kanske en sån min första härva Madelinetosh vill bli?
  Väntar med spänning på inlägg om garnköp från USA, håller på att fundera på vad jag behöver därifrån... Ett sånt fodral är jag på jakt efter, nu när jag äntligen fått en IPhone 4. Hoppas bara dem passar även till de gamla 4:or, utan S.

  SvaraRadera