onsdag, december 28, 2011

Julen 2011

Hoppas ni som läser detta har haft en finfin jul! Det har vi. Och den känns jättelång. Nu har kalasdagarna med alla gästerna tagit slut, och det som tar vid är sticktid, filmtid, spela spel med mera. Jag njuter av varenda sekund!

På julafton hade vi disco i mina svärföräldrars vardagsrum. Alla dansade, så otroligt kul!

 

För första gången på länge, länge har morfars gamla fina kyrka kommit fram bland julpyntet, till alla barns stora glädje. Och även vuxnas. Vilket fint arbete! Jag älskar julotte-psalmerna, ljusstakarna, altartavlan, bänkarna...Om man tar bort kyrktornet och kikar ner i hålet kan man se bibeln på altaret. Vilja sa "Mamma, jag ser Jesusboken! Det är ett kryss på den!" ...
Vi har köpt en ny, bra kamera i familje-julklapp. Den tar fina närbilder i halvbra ljus, så nu kan jag äntligen stickblogga ordentligt även på vintern. 


Frihetsgudinnan-julpyntet köpte jag i NYC julen 2009.
Det här är en del av en julbonad av Gocken Jobs som jag köpt på Tradera.


Muminjulmugg med några få år på nacken, min favorit för att den är sådär melankolisk som jag alltid blir såhär års.
Och här är uppladdningen inför Bohus minikal 2012! Maria har tjyvstartat, den skurken. Och jag har lagt upp första varvet. Men nu väntar jag till 1 januari. Två personer har anmält att de vill vara med oss, se sidobaren. Nån mer som vill? Skriv en kommentar!

8 kommentarer:

 1. Den kal-en är alldeles för avancerad för mig men jag ska däremot med spänning följa er andra....

  SvaraRadera
 2. Åh det var en fantastiskt fin kyrka! Sicka detaljer!! Jag vet att jag är en skurk men det är bäst att smida när järnet är varmt och i den här takten med två varv framlänges och ett varv baklänges så kommer ni snart ikapp! Inga fler har anmält sig till mig men 4 är bättre än två eller en:)

  SvaraRadera
 3. Mia vilket härligt inlägg! Kyrknan är underbar, jag älskar julpynt som har själ och hjärta! Jag hade gärna stickat bohuströja om jag haft något kit. Kram

  SvaraRadera
 4. Haha..låter som du haft en alldeles underbar jul hittills. Disco låter som en bra tradition att lägga till; kanske efter julmaten.

  SvaraRadera
 5. Vilken vacker kyrka - vi har min mormors gamla stående framme och spelandes Stilla natt men det finns inget inuti den! Coolt NY-pynt med!

  SvaraRadera
 6. Blir lite sugen på att hänga med på KALen...har ett vildäpple som ligger och väntar...men jag har lite annat som jag skall göras först...är ni inte klara i slutet av feb hoppar jag kanske på:-)om jag kan hålla mej så länge...

  SvaraRadera
 7. BohusKAL låter spännande. Jag har garn och mönster till ett par muddar som jag köpte häromåret på SIV. Skulle passa bra att de blir färdiga.

  SvaraRadera
 8. Det var den finaste kyrka jag har sett!!
  Härlig blogg :)

  SvaraRadera