söndag, juni 12, 2011

WWKIPD

Idag var jag på Världsstickardagen i Botaniska! Så himla mysigt! Det var länge sen jag var iväg på det. Fick träffa Janette och hennes trevliga mamma Christina, Lea med nyfödd bebis, Marie mfl. Mest av allt var det dock fokus på att sy fast de här märkena på mina skor, det tog hela eftermiddagen. Och nu sitter de där! I love them! Tusen tack, finaste Janette, för dem!
Hela min familj var också med. Roligt! Min man fick slöjdfeeling när hemslöjdskonsulenten Susanne Harryson kom fram och presenterade sig (kul att få ett ansikte på sticknäts-mail-utskickerskan! :)) och berättade om 365-projektet, Hållbara hem 2011 på Nääs med mera. Får se var detta kommer att sluta!
Jonna virkade amigurumi och Tove stickade mobilfodral. Kolla gärna in Jonnas virkblogg som hon har gemensamt med ett gäng klasskompisar:http://virkeboa.blogg.se/ Jag vill ha en stickarboa som Lisas. Snart har jag i alla fall min stickarhörna :)
Tack för alla fina tröj-kommentarer jag fått efter de senaste inläggen! Nu dröjer det nog ett tag innan jag bloggar något nytt FO :) Har just börjat på en Hooray i mitt turkosa vinnargarn från Thomas Kvist. Även mönstret har jag vunnit, vann det för att jag erkände att jag inte hann klart med tröjan i tid på MadMay-KALen, fast jag bara hade fyra små varv kvar på en ärm när klockan slog midnatt den 31 maj. Ärlighet varar längst ;)

4 kommentarer:

 1. Det var sååå mysigt och jag tycker det är såå trevligt med din medprotest!! Och så fin deras blogg är! Jag vill oxå ha en sån!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hejsan. Var köper du ditt madelinetosh garn?

  SvaraRadera
 3. @Stina: Jag köper det från USA, från etsy.com. Finns länkar i många inlägg där jag skriver om det garnet.

  SvaraRadera