tisdag, januari 18, 2011

Update

TACK för alla kommentarer med råd och stöd! Jag fortsätter skriva om hur det går, tyvärr har vi ingen egen tvättmaskin och igår fick jag ingen tvättid, men jag ska testa div tips så fort som möjligt.
Vill i alla fall berätta att Madelinetosh har lovat att skicka nytt garn, och att de absolut tycker att jag ska försöka sticka tröjan igen. Färgen ska vara fast, det måste bara ha blivit fel i fixeringen av just det här färgbadet. Ska sticka en provlapp och maskintvätta i ylletvätt när det har kommit.
Så mitt i eländet känns det ändå hoppfullt. Även om jag måste sticka om tröjan. Det var en rolig stickning, dessutom kan jag testa min design igen :)

5 kommentarer:

 1. Vad skönt att de iallafall sponsrar dig till en ny tröja! Hoppas att det bara var fixeringen då. Lycka till!

  SvaraRadera
 2. En snygg gest i bedrövelsen!

  Men det ska bli spännande att se vad som kommer att hända med den du kämpar med. Om det inte går att få den användbar i nuvarande skick kanske den går att färga om helt och hållet i nåt mörkt? Då kan den ju trots allt bli användbar, även om det inte blir vad du tänkt från början.

  Lycka till, följer äventyret med spänning!

  Ha det så jättegott!

  SvaraRadera
 3. Det var bra av Madelinetosh att de skickar nytt garn, men ändå, så trist att få ett jobb totalt förstört så där. Hoppas du kan rädda den med tvätten, annars får du sticka en gång till. Tur du gillade stickninge i alla fall så det inte känns totalt motigt att börja om.
  Lycka till

  SvaraRadera
 4. Positivt tänkande och TUR att du gillar att sticka!!
  Men jag lider verkligen med dig.
  Lycka till med fortsättningen!

  SvaraRadera
 5. Jättebra att de skickar nytt garn, även om du måste sticka om den. Viktigaste att du känner att du känner dig ok och inte alltför nedslagen!

  SvaraRadera