måndag, januari 17, 2011

Ännu mera depp

Senaste nytt från house of disaster, ett bildreportage:Just ja, du anonyma som tipsade om remol: jag köpte det igår, men det står att det inte funkar på ylleplagg. Har du testat nån gång? Jag ska köra tröjan i maskin idag (om jag får någon tvättid) men funkar inte det är jag beredd att testa remol.

11 kommentarer:

 1. Men hjälp! :-O HUR mycket överskottsfärg är det egentligen? Om man bortser från att du ville ha en oblekt tröja med röda ränder tycker jag att den ser fin ut.
  Tvätta den i maskinen vetja. Ullprogram borde funka. Om inte, reklamera garnet. Hur det nu funkar med en färdigstickad tröja? *hmmm*

  SvaraRadera
 2. Jag vet att jag hade problem någon gång med något plagg där färgerna färgade av sig. Just nu kan jag för allt i världen inte komma på vad det var för plagg, om det var stickat eller ej.
  Efter en handtvätt såg det förfärligt ut, men jag chansade och slängde in plagget i en maskintvätt och då återgick färgerna till det ursprungliga...
  Jag håller tummarna för att det ska fungera för dig!!

  SvaraRadera
 3. Hej jag hade ju samma problem med min pippitröja som oxå färgade av sig på det vita. När jag kommer hem i kväll ska jag titta på vad jag använde för tvättduk så kan jag skicka resterande till dig eller att vi träffas i stan.

  SvaraRadera
 4. Usch så sorgligt, jag har inga tips men mycket sympati...

  SvaraRadera
 5. Oj! Den blev verkligen rosa! Stackars, stackars dig!

  SvaraRadera
 6. Hur kan det bli så där, det måste vara garnproduktionen som är fel. Tycker synd om dig, och hoppas att det löser sig.

  SvaraRadera
 7. Tycker också den ser jättefin ut men förstår att det inte är kul när det inte var tänkt så. Dessutom kanske den är mer flammig än vad som syns på bilden? Det där med Remol tycker jag låter vanskligt. Du vill väl ändå har röda ränder och jag antar att Remol bleker dom också. Sökte på Remol och fick upp en pdf med bruksanvisning och där finns i alla fall instruktioner för ylle med. Iofs står det att ylleplagg inte kan avfärgas men det där kan väl nästan räknas som missfärgning?? Har du kvar av garnet kan du väl sticka en mindre lapp att prova på först.

  SvaraRadera
 8. Men herregud det är ju gaaaalet! Tröstkramar från mig!!

  SvaraRadera
 9. Vilken mardröm! Håller tummarna för att något av alla tips Du fått fungerar, har inget själv!!

  SvaraRadera
 10. hej,

  det är jag som är "anonym" med tipset om remol.

  jag inser att jag lät lite grinig i min kommentar. det var inte min avsikt:)

  jodå, remol funkar alldeles utmärkt till ylle:) jag har använt det och även om effekten är mycket starkare på bomull och konstfibrer, så funkar det jättebra till ylle också:)

  lycka till:)

  SvaraRadera
 11. For those of you who are purchasing Taps,we realize that this is one of the most important purchasing decisions you will make. You have made the best choice in choosing one of our Bathroom Sink Taps,Kitchen Taps or Shower Taps etc, as they are constructed of the highest grade materials to ensure that your new Taps lasts forever. You can be confident in your purchase as each item comes with a no hassle 30 day return privilege.

  SvaraRadera