onsdag, november 17, 2010

utmanad!

Om någon undrar varför det är så tyst på bloggen beror det på att jag jobbar jämt nuförtiden, känns det som. Men jag stickar en hel del också. Ska blogga förra lördagens roliga workshop och vad jag köpte igår hos underbara Tummelisa, men det får bli när jag hittar min kamera och kan ta lite kort på mitt nya Semilla ♥.
Igår kväll la jag ut en besöksräknare på bloggen, och den står nu på 165 unika besökare, kul! Jag blev nyfiken hur många som tittar in sedan vi pratade om det i lördags.
Jag har blivit utmanad av Knit a little, och henne säger man inte nej till. Så:

4 tv-program som jag kollar på för det mesta:
Desperate housewives, the Event, Sporten- fast det ser jag bara för att jag stickar framför tv:n med min man. Sen inget mer... jo jag försöker se avsnitt av Grotesco på svtplay om jag missar dem, vilket jag alltid gjort hittills.

4 saker jag gjort idag:
jobbat, tappat min vigselring (som min älskling senare hittade!), fortsätt trappa ner inför min fastekur som startar imorgon (2 dagar utan kaffe hittills= huvudvärk), tränat yoga.

4 saker jag längtar efter:
Att sticka länge, sovmorgon, se en film på bio, ett välstädat hem.

4 saker på önskelistan:
åka till New York igen, en bra kamera, fred på jorden och att livsmedelssituationen blir löst. Globalt. Och att Sveriges politik blir frisk igen (det var fem önskningar, jag vet.)

4 saker jag hatar:
egoism, brist på empati (kanske samma sak), oärlighet och rundstickor som har en kant där garnet fastnar. Och jag ogillar när folk tror att man kan läsa deras tankar och inte talar ur skägget och sen blir sura när man inte fattat.

4 personer som jag i min tur utmanar:
Nej, jag är tråkig och bryter kedjan. Även om det var kul att svara. :)

2 kommentarer:

  1. Vilken tur att ni hittade ringen igen.
    Du har väl sett att Bloglines inte försvinner? Du kan lugnt fortsätta använda det. Tur tycker jag för de andra jag testat funkar inte lika bra.

    SvaraRadera
  2. Jag var också och mös hos Tummelisa igår och kom hem med två gosiga Jittebug-nystan till min Juneberry Triangle. Mums! Jag klämde en hel del på Semilla med.

    SvaraRadera