lördag, september 04, 2010

Två heta tips

Jag har en axelvärmare som ligger och blockar och längtar efter att bloggas, men i väntan på det så kommer här två tips som jag bara måste dela med mig av, bara för att jag vill
Rino har öppnat webshop! Eftersom jag köpte en klänning av henne- modell Prästkrage, rosa- i våras, så fick jag möjlighet att handla där före "alla andra". Hon säljer både sina egna snygga kläder i retrotyger, och en del vintage. Själv hittade jag en vintage-klänning som jag blev alldeles till mig när jag såg och klickade hem med darrande händer, nästan som att köpa Wollmeise kändes det. Den ska jag ha på mig på ett stundande jubileum. Hurra! (Bilden på Prästkrage-klänningen kommer från Rino)
Sen måste jag tipsa om en tjej som jag aldrig träffat, men som bor i samma stad som jag, och vars stickmönster poppar upp i räserfart på Raverly: Little thingies.
Kolla hennes Laura cardigan, att Karisma kan bli en så otroligt snygg och modern kofta :) Måste stickas. Och jag älskar hennes virkade applikationer på enkla och stilrena tröjor, som i Lilac jumper och Clair cardigan.
Hon har jättesnygga gratismönster också- Martha löskrage, vantar och mössa till exempel. Jag är inte jättetrygg med att virka, men måste nog ta mig i kragen och få till åtminstone en sån där löskrage. (Bilderna är från Little thingies.)

8 kommentarer:

  1. Hurra för fin klänning och Hurra för kommande jubileum och hurra för duktiga stickerskor som gör fin mönster! Hurra för lördag också! Kram

    SvaraRadera
  2. TAck för tipsen! Grymt fina mönster!
    kram C

    SvaraRadera
  3. Ska genast in & kolla på de båda - tack för tipsen. Den klänningen, Prästkrage, är verkligen underbar! Längar till sommaren ;)

    SvaraRadera
  4. Tack snälla för tipsen!
    Väldigt mycket fint, tiden bara försvinner när man hittar sådana sidor.
    Ha´ en skön helg!
    //Annika

    SvaraRadera
  5. Helt enig - Little Thingies er virkelig en superflink dame! Jeg skal også hekle den løskragen. Hekle er veldig lett, bare prøv! Du som er så flink til å strikke, fikser det lett som en plett!
    God helg!

    SvaraRadera
  6. Tack för de tipsen! Klänningen var underbar! Du... den där koftan! Den MÅSTE jag sticka! Jag är bara lite rädd för att sticka sååå stora koftor. Det är mycket slätstickning! Men fantastisk, det är den!

    SvaraRadera
  7. Tack för tipset Mia! :) Så fantastiskt fina kjolar och klänningar som Rino skapar, nu är jag jättesugen på att klicka hem en liten färgklick till hösten.

    SvaraRadera