söndag, maj 09, 2010

Repa upp

Grrr... jag har repat upp. Fast bara en bit. På båda mina koft-stickningar. Igår kväll märkte jag ett hål i min Featherweight. Ett sånt där retligt hål som blir när man råkat göra ett omslag som man inte sett och stickat i på nästa varv och bara kört på. Det var bara att repa upp. Nu ser den ut ungefär exakt som på bilden jag bloggade förra söndagen.
Och nyss tog jag fram mitt sista nystan till Creature Comforts Cardi, och såg att den gröna färgen i det nystanet passade mycket bättre ihop med de första två. Det nystan jag just stickat upp (det tredje alltså) hade ganska många klargröna stick i sig vilket inte riktigt matchar de andra, som är mer gulgröna. Och eftersom jag inte kommer att använda mycket av den sista härvan är det ju mycket smartare att byta ut de två... vad krångligt det låter, hoppas bilderna kan tala. Det var i alla fall bara att repa upp, får göra om. Men jag vill ha mitt kofta nu! Nu när maj är så kall och alla träd har färgen som garnet har. Det är ju nu jag skulle vilja ha den på mig. Men men- det kommer väl fler underbara vårar då jag kan ha koftan. Grr.

Men: det är ändå en tröst att båda koftorna ser ut att bli jättefina :) Så småningom.

Och så kan jag titta i mitt garnskåp och känna att jag har en skattkista :)

7 kommentarer:

 1. Kul att se hur du blandar böcker och garn... likt min bok/garnhylla. Gröna koftor som ska repas upp finns det här också... grönt är skönt året om, som tur är. :))

  SvaraRadera
 2. Alltid lika förargligt att känna att man behöver repa upp. Jag har visserligen aldrig behövt repa upp mer än ett par, tre varv, men kan sätta mig in i känslan.

  Bladmönstret ser väldigt fint ut, speciellt i den färgen.

  //Karin

  SvaraRadera
 3. Tråkigt att behöva repa upp - men så bra med ett garnskåp där du tydligt ser vilka garner du har!

  SvaraRadera
 4. moget beslut att repa upp :) och kära hjärtanes vad mycket garn!

  SvaraRadera
 5. Å, ingenting er så irriterende som å måtte rekke opp...
  Misunner deg skapet ditt, Vakkert med garn og bøker sammen :)

  SvaraRadera
 6. Tråkigt att repa upp men ändå värt det så att man inte retar sig eller ännu värre, inte använder tröjan.
  Vilka ljuvliga garner du har!!

  SvaraRadera
 7. så snygga de kommer att bli när de är klara! Du är klok och duktig som repar upp minsann!

  SvaraRadera