söndag, maj 30, 2010

Haruni

Just nu i maj går livet verkligen i racerfart, varje år. Så även detta år, jag jobbar och jobbar och barnen åker på läger och det är avslutningar och uppvisningar varenda dag. Jag har det härligt, men längtar hem till min stickkorg också såklart. Så många påbörjade arbeten, och så lite färdigt.
Här är mina stackars pågående stickningar, som jag älskar lika mycket och vill få färdigt lika snabbt allihopa:
Featherweight cardigan i Wollmeise lace, fg Kornblume. Annis la jag upp igår, kunde inte låta bli, i mitt gulgröna Solsilke. Vinelle stickar jag med Janette, i Cascade 220 heathers, Summer sky. Och en Ishbel-baserad Haruni i Wollmeise 100% superwash merino fg Ebenholz.

Idag är det min dag eftersom jag är en mor. Tror jag ägnar dagen åt mitt sorgligaste projekt, som kommer att bli jättefint men som hakade upp sig där vid garnbytet.

Men: Jag har faktiskt ett FO! Som är underbart. Här syns Haruni, lite snajdigt upphängd på en kökslucka. Stickad i Colinette Jitterbug, fg Rio. 1,5 härvor gick åt ungefär. Stickor 3,5 och virknål 3. Ska bli en present till en tjej som jag inte alls känner väl. Konstigt, jag brukar vara så restrektiv med att ge bort stickade saker. Men den här bara ska Amanda ha.

5 kommentarer:

 1. Åh vad fin din Haruni blev!
  Och jättehäftig färg! Hon kommer att bli jätteglad, hon som ska få den!
  Nu känner jag att jag måste få fart på blockningen av min... Jag är så trög med sånt som blockning och fästa trådar...

  SvaraRadera
 2. Många fina saker kan det bli här! Färgen på Harunin kan verkligen göra en glad, om man är lagd åt att bli glad av chockrosa.

  //Karin

  SvaraRadera
 3. WOW vilken häftig färg! Den kommer bli sååå het i höst! Spicy!

  /janette

  SvaraRadera
 4. Vilken fin! Synd att man inte är Amanda. =)
  /Anna

  SvaraRadera
 5. Harunin är så fin.. Jag kan inte sticka på engelska... Översatte du det till svenska får du gärna skicka mönstret till mig!!!

  SvaraRadera