söndag, februari 28, 2010

Olidligt spännande...

...är det för mig att se om jag kommer att ro iland de här vantarna innan OS är slut. Jag tror svaret blir nej, men jag Vill få till dem! Det här fotot är taget igår, och jag har kommit en bit längre, men inte alls så långt som jag borde kommit. Det har kommit annat emellan, massa mössor och vantar och premiärer och sånt.

Jag har stickat ett par rejäla raggsockar till min make. Får se hur många veckor de håller för hans omilda användande. Så har jag virkat en alldeles för stor OS-mössa också, har repat upp och gjort om tre gånger men den blir bara lite mindre för varje gång. Nu har han använt den i alla fall, han ser väldigt söt ut i sin för stora mössa tycker jag, men den är inte hemma nu och kan inte fotograferas. Och jag kommer inte att fixa till den än på ett tag eftersom han inte kommer hem förrän om en vecka. Suck. Gräsänkans blues har jag redan nu efter en knapp timme.
Alla som virkar OS-mössan, följ Tummelisas goda råd här!

4 kommentarer:

 1. Väldigt fina vantar och sockar!

  Du är inte ensam om att ha virkat om OS-mössan ett antal gånger... ;) Jag virkade till slut på frihand med halvstolpar och lyckades få ihop en fin mössa i bra storlek och lagt ut mönstret på min blogg!

  SvaraRadera
 2. Så fina vantarna blir!!
  Hoppas du hinner, men ta det lugnt.

  SvaraRadera
 3. go go go!!! bara några rafflande minuter kvar. Och snyggast blir dom!!

  SvaraRadera