fredag, oktober 09, 2009

Hollywood

Snart är Hollywood week över, och vad har jag gjort? Tankesmedjan har gått varm, det kan jag lova. Mest har jag hängt på Ravelry och bläddrat i böcker och tidningar efter inspiration. Och: jag känner faktiskt att den lilla spetstoppen fortfarande är allra mest balett. Det blir den. Jag är inspirerad, har shoppat spets och sidenband (!) på Knapp-Carlsson. Jag ska ikväll göra diagram med hjälp av graph-paper som man kan hämta tex här, för mönstret har bara text och jag gillar diagram när jag stickar spets.
Lovikka-spets, som jag funderade på i söndags, kommer inte att hända, i alla fall inte inom So You Think You Can Knit- min utmaning är helt klart de skira garnerna. Jag har också ett ljuvligt, spindelvävstunt mullbärssilke i stashen. Får jag tid över kommer jag att sticka något rejält piruettigt av det, kanske den underbara Print o' The Wave Stole av Eunny Jang. Den känns verkligen över min förmåga, alltså perfekt för denna utmaning. Men det är bara om jag hinner. Kidsilk-haze toppen känns verkligen tillräcklig. Puh. Och Hurra!

5 kommentarer:

 1. Åh vilket vackert garn och en underbar färg - ser verkligen fram mot resultatet! Jag missade Wollmeise med en kvart - men det gjorde inte Anna...

  SvaraRadera
 2. Toppen är ju alldeles ljuvlig.... Fortfarande avis på din utmaning, men laddar för att dansa salsa i Bohuslän. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 3. Ser ut att kunna bli något vackert av det där.
  Och wow, finns det sådana ställen på nätet som fixar diagramrutor, det visste jag inte!

  SvaraRadera
 4. Åh vilken vacker färgskala! Jag blir lite avundsjuk på din utmaning/projekt. Men jag ska slite mig igenom miin modul/lappstickning ändå. Jag kan ju sticka grå spetsstickning en annan gång :-P
  Lycka till. Snart är det dags att köra igång :-)

  SvaraRadera
 5. Är inte själv med i utmaningen, men jag måste säga att det är fantastiskt spännande att se hur alla tolkar sina danser!

  SvaraRadera