måndag, mars 17, 2008

100

Ibland lönar det sig verkligen att lämna en kommentar på bloggar... jag skrev en om min ambivalens ang. stickcaféer på "En daglig latte", och fick ett oväntat svar: Jag var kommentar nr 100, vilket skulle belönas! Och ser ni... vilket paket.

För det första så doftade det helt underbart av apelsinkaffe när jag öppnade det, och ni skulle bara känna på härvan med silke... rena rama himmelriket. Otroligt tunt och lent och en ljuvligt kaffebrun färg. Undrar vad man kan sticka i så tunt (edit: tack Linda!) garn? Någon som stickat i det? Det är från Stäkets hantverk och design, nm 60/2.

Jag vet inte hur många kommentarer jag har fått på min blogg, det vore kul att kunna premiera någon på liknande sätt. Jag får fundera ut något, för det är ju väldigt kul att få kommentarer, utan dem skulle jag nog slutat blogga för länge sen!

Tack Maria! Du är helt fantastiskt generös, och jag älskar att din blogg heter en daglig latte! (Min blogg skulle jag kunna döpa om till minst fyra dagliga baljor kanske. Kaffe alltså.)

8 kommentarer:

 1. varsågod! *sitter hör och rodnar*

  :-)

  SvaraRadera
 2. Vilken fantastiskt fin överraskning, det måste nog bli någon slags sjal va?

  SvaraRadera
 3. Jag håller med om att det är roligt att få kommentarer. Helt plötsligt förstår man att det faktiskt finns folk som är intresserade av det man skriver och det man gör. Kul! Det bruna garnet ser underbart ut! (ps. tunt stavas med ett n ;-))

  SvaraRadera
 4. Apelsinkaffe låter ljuvligt gott och så vackert garn:)

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt initiativ!

  Du måste redogöra för smakupplevelsen av apelsinkaffet! Jag är en kaffedrickare av stora mått, men är tämligen feg med nya blandningar.

  SvaraRadera
 6. Grattis till det fina paketet!

  SvaraRadera
 7. Vad härligt bortskämd du blir!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 8. Åh, vad härligt med en sådan överraskning... överraskningar gör en alltid glad! Apelsinkaffe, hm... DET låter ju helt underbart - ljuvligt gott... hm, man dreglar ju nästan av den tanken... romerska bågar, öhhhh...
  Hm, ang stickning så drömmer jag om rätstickad tröja i fabelgarn... Ett STORT påskägg med garn och mönster, suck... Ja, det ÄR en dröm, dock... så, jag fortsätter drömma...
  Må så gott... värmländskan Bim, som inte känner för att sticka - vill helst bara sova... men tröja vill jag göra ;)

  SvaraRadera