tisdag, september 30, 2008

på stickorna- och av

Det är så grått ute idag att jag inte alls fick till blixt-lösa bilder. Bara en av bilderna fick någorlunda skärpa, det är en färdig february lady sweater som min 8-åring ska få på sin födelsedag som infaller på torsdag! Mer bilder då på den.
Jag kommer inte att bli klar med septembermuddarna innan oktober, det är ju min spårvagnsstickning och den går rätt segt med stickor 2,5 och ett superjobbigt Silk garden sock som bara snor sig hela tiden! Jag får släppa ner stickningen för att snurra till sig mellan varje varv. Inte helt smidigt i fullsatta spårvagnar.
Annars är det flower basket-sjalen som gäller, Evilla-garnet är underbart. Känns mycket får och lanolin, jag älskar det. Och så smygstickar jag ibland på den här superroliga stickningen: fingervantar från förra årets höstnummer av VK! Jag är kär.
Och så har jag äntligen börjat på en tröja till min älskling. Mer om den när jag har något att visa upp.
Igår beställde jag den här. Jag tycker inte man kan få för mycket inspiration, om någon undrar.

EDIT: Jag glömde ju det viktigaste av allt, nämligen att säga Tack för alla trevliga kommentarer om Sunrise circle jacket! Jag är överväldigad :)

9 kommentarer:

 1. Den tidningen blir man ju lite sugen på men med tanke på galunfaktorn förra veckan får jag nog stilla mig...Muddarna ser väldigt härliga ut och dottern kommer förmodligen att bli överlycklig över en så fin tröja, Freja väntar fortfarande på sin!

  SvaraRadera
 2. Den tidningen skulle jag också vilja ha, var beställde du din? Din sunrise circle jacket är jättefin!

  SvaraRadera
 3. Vad fint av dig att bjuda alla trötta pendlare på lite underhållning. Gjorde du långa eller korta armar på February?
  Kram från den som väntar och längtar efter Uruguay

  SvaraRadera
 4. Kati- jag beställde tidningen från http://www.yarnbox.co.uk/ Hoppas de är bra.
  Helena- jag körde kortärmat igen, likadant som den jag gjort tidigare till Jonna.

  SvaraRadera
 5. Man kan inte få för mycket inspiration ;-). Så mycket fint du gör! Trots att du klagar på garnet till septembermuddarna blir jag sugen på att göra de själv. Jag har också det garnet i den färgen hemma. Tror oavsett de kommer bli väldigt fina!! Kämpa på!

  SvaraRadera
 6. TAck för tipsen om mina stickade sockor. Men måste erkänna att jag har lite svårt att använda dem som vanliga sockor... vill ju liksom att de ska synas. Men man får väl göra nya istället när de slitits ut.

  SvaraRadera
 7. Många fina projekt! Snart kommer garn till nya!

  SvaraRadera
 8. Vad fin tröjan blev! Strukturen ser jättespännande ut, ser fram emot att få sen den på. Tjejen blir säkert jätteglad.

  SvaraRadera
 9. Hej,
  Den gröna bläckfisken på min blogg har jag fått i present, men jag vet att den är ifrån IKEA. Den är verkligen BRA och funktionell. Och så snygg design förstås. :)

  SvaraRadera