fredag, juli 25, 2008

Hurra!

Titta vad jag fått i brevlådan! Allt på en gång också eftersom vi haft lagring av posten.
Jag vann en tävling hos Booip, och fick den här gulliga kompisen i ett rosa paket. Hurra! Tack Mia, jag lovar att det inte blir en barnleksak.
Jag kunde, som ni säkert förstår, inte låta bli att beställa kitet för Grimslättsvanten. Särskilt eftersom jag insåg att fåren, vars ull blivit det här garnet, är mina badkompisar. Tack för fint paket, fint mönster och fin nystning, Erika! Jag har tagit med rätt stickor till stugan, så det blir nästa projekt att sticka dem.
Sist men inte minst: Tadaaa! Jag har pre-ordrat Silk Garden Sock, och det har kommit! Shit pommes frites, jag saknar ord. Se, tänk er och avundas.
Godnatt.

8 kommentarer:

 1. Jag ser, jag tänker och kollar in min egen trio, så jag behöver inte avundas som väl är. Halleluja för preordering! Visst är det så grymt som sms:et försökte beskriva, fastän orden inte räcker till. Det ljusa är grymt snyggt! Funderar lite på att OS-sticka i något av mina. Vad ska du göra och vilket ska du starta med?

  SvaraRadera
 2. ......grön.....sockgarnet är bara så läckert....vantkit har jag.....lycka till med stickandet,,,,kikar in och ser hur randningen blir på sockarna......

  SvaraRadera
 3. Pilutta dig och Anna....Avuundsjuk jag? Nä inte alls....
  Hoppas att vi kan träffas snart, saknar er!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga semesterbilder och Norogarnet... underbart! Ha det gott! Kram

  SvaraRadera
 5. Härliga paket. Jag undrar varifrån du beställt Noro Silk garden garnet? Det väcker habegäret så jag vill gärna stilla det :=)

  Boel

  SvaraRadera
 6. jag håller med helena fullständigt - pilutta dig, avundsjuk - vem jag;)

  nä, jag tänker köpa mina egna nystan så snart dom når en garnaffär nära mig:D

  SvaraRadera
 7. Här köpte jag garnet: http://www.yarnandfiber.com/
  /Mia

  SvaraRadera
 8. Silkgarden Sock. Shit det måste jag ju bara ha. Kan ju inte vara annat än uuuunderbart =).

  SvaraRadera