måndag, maj 26, 2008

Mors dag och Karolina: del 1

Har ni sett Posh yarn-siten? Snacka om att man kan bli helt förtrollad, särskilt om man är en sån som jag, som gillar sockgarn. I onsdags råkade jag komma hem kl 19 och kom på att "Nu släpper de garnerna!". Jag ville känna cyberdraget, och började klicka runt. Fick napp efter några klick, nästan allt var redan slut. Klickade vidare... plötsligt hade jag kommit till paypal. Med andan i halsen stängde jag browsern- oj det var nästan så att jag råkade köpa, tänkte jag, och gick och åt middag med familjen. Allt var då slut på siten och det hade gått 20 minuter. Häftigt.
Lite senare, tillbaka vid datorn: En bekräftelse från posh yarns att jag köpt en härva Lei sockgarn i färgen Pomegranate, bestående av 65% supermerino, 20% bambu och 15% silke. Allt till det facila priset av... ja ni fattar. Det kändes så otroligt klantigt! Men efter en stunds funderande ändrade jag mig, och nu känns det härligt! Garnet, som kom idag, är så vackert och så otroligt mjukt. Och så har jag ju haft namnsdag och mors dag. (Även om det här inte var mwahaha-beställningen så slår den nästan den. Får återkomma om vad det är!) Jag tror dock inte det blir sockor. Känns mera fin sjal, faktiskt.

9 kommentarer:

 1. Nu har jag suttit och dreglat en lång stund över alla vackra posh-garner (och förbannat mitt köpförbud...)Ja, ja, det kommer ju en lång höst då jag kan köpa massor av nytt garn!

  SvaraRadera
 2. Å en sådan underbar färg!
  Lyckos dig som hann få den härvan med. Har lyckats någon gång då och då med sockgarner men har sämre tur med de fina sjalsgarnerna. Rött är en favoritfärg liksom hennes svarta garner.
  Sticka något riktigt fint och njut!

  SvaraRadera
 3. Ja,ja det gäller att ha koll på vad pekfingret gör.Tur att det blev så härligt resultat.

  SvaraRadera
 4. Wow vilket fint garn! Å fina muddar också å kul att du å maken nu kan dela fotbollsglädjen. Den blivande "Flodafru"sjalen kommer passa dig så bra-jättefint mönster.
  kram Cilla

  SvaraRadera
 5. Shit pomfritt så snyggt! Vad blir det för sjal? Icarus kanske? Fick lite prestationsångest av att se hur långt snabbsillen kommit:)
  Hoppas Vilja kryar på sig snabbt.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så vackert garn! Dessutom ny sida för mig, vilket inte hör till vanligheterna när det gäller garn. Du får berätta lte mer och ta med för visning när vi ses! Kram!

  SvaraRadera
 7. Tackar! och, jo. Jag måste starta nåt nytt. Jag har bestämt mig för att sticka sånt jag vill ha i år. (istället för att sticka sånt som ser kul ut att sticka o jag aldrig använder sen) Jag har en hög med beskriviningar jag skrivit ut som jag ska bläddra igenom.

  Du har köpt ett jättefint garn tycker jag. Absolut måste man få lyxa ibland!

  SvaraRadera
 8. Men så det kan gå...Så´n osis att du slant på knapparna!
  Kände inte till den sighten o vet inte om jag vågar titta in - låter farligt (du fattar vart jag ska klicka mig nu..hehe.)

  SvaraRadera
 9. oj, det var nästan så jag råkade köpa...
  Jag bara älskar den meningen, har gått runt och skrattat åt den!

  SvaraRadera