lördag, maj 31, 2008

Hiss eller diss?

Jag kan inte bestämma mig. Har 15 nystan av detta garn hemma och vill gärna sticka en sån här (Ravelry-länk). Här är en länk till som alla kan se. En del av mig tycker att garnet har en fin färg som passar utmärkt till modellen. En annan del av mig säger att den här färgen redan är ute och kommer att vara hopplöst ute när jackan är klar. Färgen på bilden stämmer ganska bra, men är aningen mer åt grönt i verkligheten. Ljus ljus lime.

Så: ska jag färga eller inte? Rösta här bredvid! Tack på förhand.

7 kommentarer:

 1. Om du gör kanten på jackan i korall eller hallonrött eller limegrönt kan den bli jätteläcker sommarjacka:)

  SvaraRadera
 2. Det var verkligen en snygg jacka iallafall!!! Jag tror du kommer passa finfint i den färgen! Jag skulle nogt gjort en kant i grått eller dylikt för att få den att "hålla längre. Jag älskar iallafall lime, den kan väl inte bli omodern!!!

  SvaraRadera
 3. Snygg jacka, det kan bli riktigt fräckt med en så skarp färg. Snyggt till enfärgat vit, grått och svart.

  SvaraRadera
 4. Nej, färga inte nu... sticka den och OM du sedan vill ändra dig - färga DÅ istället, basta ;) Älskar färgen och garnet har jag nada aning om, så - hihihi...
  Må så grankott... ngn som verka ha haft en liknande färg på top för någon dag sedan, möjligen...
  Själv bara froggar jag allt jag gör numera tror jag, suck...

  SvaraRadera
 5. Jeg er enig med bim h-d. Strikk først og bestem deg heller etterpå om du vil farge. Jakken blir sikker kjempeflott uansett.

  SvaraRadera
 6. Min 1:a tanke var att om du är tveksam till färgen nu så ska du färga, annars är ju risken att det blir ett oanvänt projekt.
  Men nu ändrade jag mig o håller med de andra "talarna" här. Sticka först o "känn" på plagget efteråt. Är den då helt "ute" så kan du ju färga den då.

  SvaraRadera
 7. Jag tror jackan blir jättehäftig i den färgen, om inte kan du ju färga i efterhand.

  SvaraRadera