tisdag, april 08, 2008

SiV special

Speciellt för Stickfest i Väst har Nina Sagulin på Nysta designat de här pulsvärmarna. Garnet och mönstret ingick i väskan man fick på Grötö om man bodde över och som man kunde köpa om man bara var där över dagen.
Jag tycker de är jättesöta, som små kronblad runt handleden! "Kronbladen" görs med korta varv, och där kom jag bort mig i början eftersom jag blir avbruten ganska ofta när jag stickar. Men efter ca en halv pulsvärmare kom jag in i det, och sen gick det fort. Rolig stickning! Garnet är Debbie Bliss baby cashmerino, färgen heter 207 och är en fin marinblå åt det dämpade, grålila hållet. Stickor 3, som också fanns i SiV-kitet.

7 kommentarer:

 1. Urfina muddar! Och grattis till stickmaskinen som funkade - önskar mig också en. Verkar ha varit en trevlig helg (såklart).

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Glad att du haft en bra helg och att det verkar vara en lyckad helg:)

  Vet ni någon som vill starta träffar på hisingen på bibban här? De frågade om jag visste någon och det skulle varit så roligt att hjälpa till men jag är för sjuk tyvärr för att boka mig.

  Läs mer i min blogg under efterlysning...

  SvaraRadera
 3. Jättesöta muddar! Är ganska avis på er som fick möjlighet att vara på Grötö, har fått utförlig rapport av mamma som var där. Och dessutom suttit och läst och tittat på alla bloggar...Hoppas verkligen att jag har möjlighet att komma nästa gång. Det är ju ett alldeles underbart ställe!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina muddar! jag känner att jag måste ta och sätta mig in i det där med förkortade varv lite bättre. Jag använder det bara til strumphälar. :)

  SvaraRadera
 5. Snygga och så SNABBT!

  Jo, jag saknade Grötö. Jag som skulle vila, har bara hostat och snorat och ömkat. och färgat två härvor garn. Tänk om jag ändå hade orkat stikca mej igenom EN timma av helgen... ;-)

  SvaraRadera
 6. Jädrans var snabb du var nu! Ska du sno Cillas titel:)

  SvaraRadera
 7. Fina!
  Ska också göra mina, det var allt en lyxingrediens i väskan!

  SvaraRadera