fredag, mars 28, 2008

Marsmuddar

Pulsklubbens marsmuddar är klara, trådarna är fästa och jag är nöjd och glad! Tack Ilsefin för ett kanonmönster! Garnet, som är Promenade-rester, är stickig shetlandsull, men det är okej, jag lider inte- är nog inte så känslig. Jag gillar att de är helröda när de korvar ihop sig, och sen tittar massor av spännande nyanser fram när man drar lite i dem!
Några aprilmuddar blir det inte för mig, de faller mig inte i smaken. Men jag har ju andra pulsvärmare att sticka...

10 kommentarer:

 1. Lite rött kvar till några blommor?

  SvaraRadera
 2. Skulle sagt det förra gången men nu gör jag det:
  Vilka vackra händer du har!
  kram f flickan med svavelknotorna(på händerna alltså)

  SvaraRadera
 3. Muddarna blev jättefina och när du använder dem med din vackra promenade är du totalkitad:-)

  SvaraRadera
 4. Oj vad vackert! Jag är för tillfället förälskad i kombinationer av rött, orange, rosa och lila. Din sjal är helt fantastisk också, jag hade aldrig kunnat föreställa mig att den skulle bli så där fin när det var klar. Men det blev den, supersnygg!

  SvaraRadera
 5. Perfekt med muddar som passar till promenade. Nu kan du lätt göra stan :)
  Flower basket gick snabbt. Och ännu snabbare går det om man inte tar enkelt garn o mindre stickor som jag gjorde. Det är en hel drös extra rapporter på min, jag är faktiskt sugen på att göra en till i något grövre garn så man ser korgarna lite bättre.

  SvaraRadera
 6. Jättefina muddar, som man blir glad av. Jag gillade också Ilsefins mönster. Tänker inte heller sticka aprilmuddarna. Inte vill man ha muddar som går ner över händerna nu till våren. Däremot skall det nog bli de små söta påskmuddarna i bomullsgarn, om jag bara hittar påsen med bomullsgarnsrester...

  SvaraRadera
 7. Vad snyggt med muddar som matchar sjalen, läckert.
  Hur blir garnerna du färgar - håller färgen i tvätten??

  SvaraRadera
 8. Väldigt snyggt i det röda och lila (m.fl)! Och dessutom är ju dina ringar otroligt vackra ;-).

  SvaraRadera
 9. Tack för era snälla kommentarer! Kul att du gillar ringarna Linda, de är sprillans nya (de i vitguld) men har redan en tråkig historia så jag är glad att få en komplimang för dem :)
  Teresa: Jag tror inte det är några problem med tvätt, färgen är ju fixerad med ättika och jag har sköljt igenom det massor av gånger utan "spill". Det är många som färgar med äggfärg utomlands, finns hur mycket som helst att läsa om det på nätet så jag har inte ens reflekterat över att det skulle vara särskilt o-färgäkta. Jag får rapportera om det sen när jag stickat något av garnet och tvättat.

  SvaraRadera