torsdag, februari 28, 2008

uppfriskande tyckanden

Jag tycker det är uppfriskande att läsa bloggar när någon Tycker någonting, skrev jag just i en kommentar hos Dödergök. Hon skrev så himla bra om merinofåren, som misshandlas i Australien vilket ju debatteras flitigt just nu.
Sen blir jag också uppiggad av Helena som skriver att hon tycker att dominostrumporna i klubben är skitfula. Det tycker jag med! Men alla ni som läser det här och gillar dem, strunta i det och fortsätt gilla dem. Det är ju härligt att man kan tycka olika.
Och Blyga killen skrev igår kväll att han tycker att de flesta mönster han hittar är för tantiga och töntiga tjejer. Han hittar inget snyggt för killar. Härligt oblygt skrivet!
Sen hyllar jag också Liisa, som tagit ABC-leken till en annan nivå än vad i alla fall jag trodde när jag läste om den.

Hurra för er som vågar! Själv vågar jag inte mycket, blev skitskraj när jag skrivit att jag inte gillar spetssjalar en gång. Iofs, vem bryr sig om jag gillar spetssjalar eller inte. Vill i alla fall visa er att jag börjat sticka Tropicana, mars andra sockmönster, i mitt nypongarn från Opal som jag aldrig trodde att jag skulle vilja använda. Men nu känns det perfekt, om än inte jätteinspirerande.

Och sist: Veckans mest tankeväckande för mig var en tv-intervju med Kristina Lugn. Lyssna och begrunda!

8 kommentarer:

 1. Det som är väldigt intressant är ju att både du och jag lydigt börjar sticka på de tråkiga sockorna! Fast snart kanske vi vågar säga - Nä jag gillar inte mönstret så jag skiter i att göra sockor denna månad.... Vi lär oss nog ska du se..
  Jag har snart städat mig fram till silversmedjan så inom en inte allt för avlägsen framtid ska alla ideèr som gror ut ur skallen och bli på riktigt.
  Ha det så underbart, trevligt, mysigt och roligt som det bara går på Syfestivalen, är avis på dig som ska åka..
  Kram Helena, som "bor" på Ica hela helgen.
  (tips- Virk kurs på Nääs i okt m. Maria Gullberg)

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig Mia, det är modigt och härligt med folk som tycker! Just nu tycker min sambo att det är min tur att lägga Valle - det tycker inte jag...
  Ha en rolig trip till storstan!

  SvaraRadera
 3. Helena: Ja det är intressant ;) Men just vad gäller den här sockan känner jag mig inte så lydig, mer nöjd med att klubben blir vad jag hoppades- ett sätt att "beta av" sockgarn. Att hitta projekt till lornas laces är ju inte direkt en utmaning menar jag.
  Däremot är jag pinsamt medveten om att jag var en lydig flicka när jag stickade pulsklubbens mrs Beeton...

  SvaraRadera
 4. Men jag tycker (!) nog att du tycker till du med. T.ex. om mrs beeton... Fortsätt med det! Det är som sagt härligt att man kan tycka olika.

  SvaraRadera
 5. Haha, jag håller med dig! Härligt med lite tyckande! Själv tyckte jag båda mars mönstren var ganska fula och eftersom jag bara är en smyganhängare av dennna klubb så kunde jag helt ifred välja att inte sticka nån av dem. Däremot är jag så anarkistisk att jag stickar Februaristrumpan i Mars...
  men garnet var det en härlig färg på:D
  Petra

  SvaraRadera
 6. Härligt inlägg och hej å hå så mycket tyckanden!

  SvaraRadera
 7. Mysigt att ses! Kram!!

  SvaraRadera