tisdag, februari 26, 2008

Promenade update

Hur det går med sjalen? Jotack, det rillar på! (Göteborgsaktig ordvits.) En rille är två varv med rätstickning på danska, och mönstret är ju på danska, så jag stickar rillar nu för glatta livet. Jag minns att Sticka hade en tävling då man skulle hitta på ett svenskt ord för rille, men det vinnande bidraget har inte fastnat i min hjärna. Jag har ett antal rillar kvar innan sidan 1 är klar, men så har jag ju också ett antal dagar kvar till 7 mars då jag har satt min deadline. Jag hoppas jag får rester över av garnet, för det kan nog bli en riktigt finfin variant av pulsklubbens marsmönster, Korviga muddar by Ilsefin!

När jag var på 2knit och hämtade min kopia av mönstret kunde jag ju inte gå utan att köpa lite garn som tack (visst är jag snäll och god?), så jag köpte en härva Soft Silk, som jag tänker mig en sjal av. Frågan är bara: diamond eller enkel trekantssjal?
Dropskatalogen under fick jag för att jag handlade garn- så vi tackade varandra ordentligt kan man säga! ;)

5 kommentarer:

 1. Sjalen kommer att bli såå fin och Vilja kommer säkert att sova hela tågresan så att du får massor med tid att sticka... Jag är avis på att du ska på mässan - jag vill också köpa färgkraftgarn!!!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Garnet ser bara för ljuvligt ut! Din Promenade blir jättefin! Vi ses på lördag.

  Kram,
  Veronica

  SvaraRadera
 3. Vilken god gärning - förstår att du känner dig snäll!!!
  Färgerna på sjalen är läckra, blir nog fint, rilligt fint..

  SvaraRadera
 4. rätåsar tror jag att det skulle heta....
  imponerad av dit tålamod med rätstickningen. Det kommer att bli så fint!
  Jenny

  SvaraRadera