tisdag, februari 26, 2008

Strax är det dax

...för syfestivalen! Eller Akrylhelvetet, som någon skrämdes med på sin blogg. Nåväl, man får väl gå förbi pälsgarnerna och sikta på det roliga. Jag ser verkligen fram emot Osva Olsens föreläsning om "Stickning och kvinnoidentiet på Färöarna under 1900-talet" på Stickas årsmöte. Att träffa kända och okända stickerskor ska också bli kul! Shoppingmässigt satsar jag på Färgkraft-färg, kanske någon lååång rundsticka om det finns (eftersom jag hela tiden tappar promenade-maskor just nu) och självklart någon liten härva garn om det finns något jag gillar- hehe.
Mest är jag nervös för hur det ska gå att åka tåg och gå på mässa med min krypsugna bebis. Hon kan inte krypa än, men tränar hela tiden och är ganska frustrerad. Vi ska åka långsamt intercity-tåg, det kan bli en pärs. Men men, det går säkert jättebra, bara man inte har för stora förväntningar på dagarna.

3 kommentarer:

 1. Å, då ses vi ju på lördag! Kul!!!

  (och jo, man får passera mycket "garn" innan man hittar GARN! )

  SvaraRadera
 2. Hehe, Akrylhelvete...jo, det finns några sådana avdelningar. Men om man fokuserar på Solsilke, Färgkraft och andra kvalitetsprodukter så kan man ha riktigt roligt. Var beredd på att det är TRÅNGT! Kan vara lite jobbigt med barnvagn, om du har det. :-)

  SvaraRadera
 3. Lycka till på tåget! Förstår att du bävar lite, tycker det är imponerande att du vill. Men det är klart, syfestivalen vill man ju inte missa. Själv är jag glad att jag hinner dit idag fredag, innan jag får mina barn i helgen. Hade nog inte blivit riktigt samma sak att gå och trängas med en 4- och 6-åring.

  SvaraRadera