fredag, februari 22, 2008

Promenade Challenge

Mycket snack och lite action... i alla fall vad gäller min Promenade-sjal. Jag fick ett meddelande från en tjej på Ravelry, som undrade om jag hade något tips för hur man skulle komma vidare, det är seeegt med de långa varven. Och jag fick ju erkänna att jag inte stickat på den på evigheter. Men det stannade minsann inte där, utan jag utmanade henne! Nu stickar vi klart ena sidan senast den 7 mars! Tjohooo vad kul tänkte jag och tog fram stickningen. Men, mönstret var Borta. Flera timmars detektivarbete senare fick jag inse att det verkligen är borta, bortstädat av någon nitisk familjemedlem.
Jag ringde då till 2knit, där jag köpt kitet, och snälla Lisbeth lovade att leta efter min beställning. Hittade hon den skulle jag få en ny kopia på mönstret. Och nu fick jag mail: Jag är hittad och får komma och hämta en kopia! Hurra!

The Challenge Is On. Heja på mig nu, jag lovar att rapportera hur det går...

10 kommentarer:

 1. Vilken kul grej, att utmana varandra! Ibland är det precis vad man behöver för att komma över just-nu-så-tradigt-puckeln...

  SvaraRadera
 2. Ja om inte annat ska jag väl kunna känna igen Vilja. Om inte annat än på storleken;-). Ska också på Stickas årsmöte. Vi ses.

  SvaraRadera
 3. Mia, du är så himla DUKTIG tycker jag. Ser verkligen fram emot att se den klar!

  SvaraRadera
 4. Heja Mia! Du ha rväl gjort tråkigare saker än långa varv förr! Och vilken kanonkofta att ha nu till våren! Tjohoooo!

  SvaraRadera
 5. Ett så fantastiskt vackert garn!

  SvaraRadera
 6. Du får "Du gör min dag-utmärkelsen" av mig!

  "give the award to up to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel so happy about blogland! let them know by posting a comment on their blog so that they can pass it on. beware! you may get the award several times!"

  Vi ses på Syfestivalen!

  SvaraRadera
 7. Jag håller mina stortår för dig(tummarna är tyvärr upptagna med stickning). Tänk så nöjd å varm du kommer vara när du strosar på kungsladugårdsgatan med din nya vackra sjal. Lycka till!
  kram Cilla
  ps. Skön med givmilda männsikor ang. ditt mönster.

  SvaraRadera
 8. Den ser så himla fin ut!
  Jag gör mina Tropicana i Austerman Step, så de kommer att användas vid fotvård:)
  Kram Helena

  SvaraRadera
 9. Jag hejar på dig!!
  Tycker själv det är jättejobbigt med de långa varven när jag stickar sjalar... Den ser ju väldigt fin ut iallafall så det är ju härligt när den är färdig:)

  SvaraRadera
 10. Jag vet att 2 knit bara kopierar mönster om man köpt Hanne Falenberg där. Detta för att inte kopior ska flaxa ut i världen.

  Din sjal blir jätteläcker - jag har sett den färdig.

  SvaraRadera