tisdag, januari 01, 2008

Vinnare!

Hurra! Helt off-topic men jag bara måste blogga. Såg just att jag vunnit Evelinas utlottning- parfymen är min! Året kunde inte börja mycket bättre. Nu ska jag sticka på mina Monkey.

7 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten!!! Klart som korvspat att Kalle skulle vinna, hihih... transa - det jag misstänkte ;) Konkurrerar ut Babsan nu då framöver? ;) eller kommer han, öhh - det? - att dyka upp tillsammans med Babsan och vovven?
  Monkey, ja... Jag är INTE med på den socklistan, nej... MEN, jag har en beställning av yngsta dottern på just de sockarna, och HON har inhandlat garnet tom... som straff för att JAG måste sticka åt en textilare så har jag hotat att hon MÅSTE stoppa nästa gång hon åker genom Mojärv på väg till/från pojkvännen... Mor ska ha garn!!! fick inget i julklapp, snyft... och då reser de ändå igenom Morjärv mellan Haparanda och Gällivare!!! Vad ger du mig för det - och HON är textilare dessutom i grunden, öhhh... jajaja, hon är väl snart ljusdesigner också - Jukkasjärvi icehotel är hon del av iår med ljus bla...
  Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som undrar om hon önskade dig Gott Nytt År senast? Om inte så gör hon det ju nu igen ;)

  SvaraRadera
 2. Tänk vilket år vi har framför oss när vi startar det som VINNARE!
  Jag vann i stickameras jultävling och det är mig veterligen första gången i mitt snart 40- åriga liv som jag lyckats vinna något.
  Gott nytt år/kram Helena

  SvaraRadera
 3. Grattis och Gott Nytt År!
  Va kul med ny parfym.

  SvaraRadera
 4. Grattis - det blir nog ett fint år med en sådan start!

  SvaraRadera
 5. Dubbelgrattis, parym och stickkit, vilken början på 2008.

  SvaraRadera
 6. Grattis, hoppas den har kommit fram och att du gillade den! MVH Evelina

  SvaraRadera