onsdag, januari 02, 2008

diddl stickar

Det här klistermärket visade min dotter mig alldeles nyss. Jag fick låna det för scanning en kort stund, titta med andakt ;)

7 kommentarer:

 1. Vad härligt, inte visste jag att Diddl var så kreativ. Jag ska genast börja uppmuntra Frejas inhandlande av Diddlprodukter!

  SvaraRadera
 2. ååå, det stickas överallt!

  (jag sitter på jobbet och får inte tag i de jag vill tala med så jag överväger att dra upp stickorna ur ryggan... hahaha...!

  SvaraRadera
 3. Jag önskar er en riktigt skön semester med mkt värme och bad. Det är ni så väl värda. Vi hade det jätteskönt. Å nu håller jag på att rensa ut mitt hem. Känns så skönt, för denna gången ska jag verkligen klara det. Jag håller verkligen med dig- en vill ju inte bara sticka sockar och pulsvärmare detta året.Jag vet inte än om jag ska vara med i pulsklubben. Men om jag ska vara med ska jag vara det på halvfart-man kan sticka ett par i kvartalet. Å då kan en ju välja det snyggaste mönstret... Hälsa alla! kram Cilla

  SvaraRadera
 4. Grattis Mia, såg hos Johanna att du vunnit igen!

  SvaraRadera
 5. Hej mia!
  Jag har mailat Holz& Stein och hoppas att de återkommer ang priser mm. Jag hör av mig så snart jag fått svar. Hur går det med Monkeysarna?
  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Välkommen hem!
  Jag ser fram emot att kolla in allt du har gjort under din semester.
  Dessutom har det varit tråkigt att inte du har bloggat. Jag har saknat dig i superspace!
  kram Cilla

  SvaraRadera