lördag, januari 19, 2008

Fina Viljas dubbelknäppta kofta

Blockningen gjorde susen- plötsligt rasslade det till innanför pannbenet och alla mina monteringskunskaper hoppade upp till ytan. Lätt som en plätt, bara man gör rätt! Och ni ser ju hur glad Vilja blev. Ser ni, hon kan sitta! Flera sekunder i sträck!
Info: Annas mönster finns här. Garnet är Debbie Bliss baby cashmerino fg 104, 3 nystan, stickor 3,5. Knapparna i pärlemor köpte jag på Knapp-Carlsson idag, liksom träknapparna till mitt gamla projekt Baby surprise jacket, som kommer att skänkas till ngn nyfödd som gillar rosa. Skönt att få den helt klar!

12 kommentarer:

 1. Det blev ju jättesött =)

  SvaraRadera
 2. Jättefina!

  Fick du nåt över av garnet? Jag har tre nystan bamboo soft från rowan som stickar upp likadant, men det är lite färre meter på dem, ca 100 istället för 125. Skulle det räcka tror du? (No pressure...)

  SvaraRadera
 3. Tack!
  Linster, jag fick en del över men inte så mycket att jag vågar lova att ditt skulle räcka... jag skulle nog safea med ett extra nystan. Eller sticka och se om det räcker.

  SvaraRadera
 4. Men så söt hon är! Och koftan blev jättefin:)

  SvaraRadera
 5. Så fin hon är! Trillade hon sekunden efter du hade tryckt på knappen på kameran? Det ser så roligt ut och jag fick minnen från mina egna barn när jag skulle försöka fota dem innan de var helt stabila. Härligt att du kom på hur du skulle göra!

  SvaraRadera
 6. Tack för utmärkelsen i retur!!
  Och så tre saker till; koftan är bedårande, namnet Vilja är bedårande och lilla ungen själv är så bedårande så man vill låna henne!
  Kram.

  SvaraRadera
 7. Vilken sötnos och den koftan är ju fantastisk. / Petra

  SvaraRadera
 8. Vilken jättesöt kofta och jättesöt liten fotomodell!!
  Make my day awardsen "flyger" runt bland alla bloggar. Jag hade svårt att välja ut någon speciell - jag vill ge den till ALLA!
  Så känn dej träffad du också, din blogg är alltid inspirerande!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 9. Åh, vilken goding och vilken klädsam tjusig kofta! Tack rara du för omnämnandet i tidigare inlägg - blev jätteglad!

  SvaraRadera
 10. Vilken söt liten tjej o koftan blev ju jättefin!!

  SvaraRadera