lördag, januari 19, 2008

Make my day

Vad glad jag blev när jag fick den här "utmärkelsen" av Teresa! Tack!
Sen ska jag skicka vidare till 10 bloggare... ojojoj. När jag kollar i Bloglines prenumererar jag på 109 bloggar. Och så ska jag välja 10. Svååårt! Men okej då:
1: Teresa såklart eftersom jag gillar bloggen och är glad att du gillar min! Sen 2: Anna och 3: Petra för att ni inspirerar mig och alltid är så trevliga! 4: Cilla, för att du är världens underbaraste vän (du vet vad jag menar) och för att jag är så glad att du gör mig sällskap i stickbloggarvärlden! 5: Marie och 6: Ingrid, för att ni är såna SiV-eldsjälar! 7: Helena, för att det är så kul att börja lära känna dig och för att vi ska köpa RollsRoyce ihop. 8: Elisabeth, för att du är en sån härlig människa och för att jag alltid blir glad när jag läser din blogg! Och så 9: Ulrika och 10: Veronica, för att ni är såna goa tjejer.
Sen finns ju en hel radda till som jag älskar att läsa men inte känner egentligen, men som jag ändå vill nämna: Linda (fast dig har jag ju faktiskt träffat, älskar din vardagsfilosofiska bloggarstil!), Elena, Ida (dig känner jag ju faktiskt också lite grann, hurra extra för dig!). Och de gamla strävsamma bloggarna, mina idoler Heléne, Marika , Johanna och Liisa. Och Ilsefin. Och Maria och Maria, som också är mina idoler. Med flera! Tack för att ni finns och för att ni stickbloggar- You make my day!

7 kommentarer:

 1. Oh, TACK! *rodnar lite*
  Och framför allt tack för att DU finns!

  SvaraRadera
 2. Tusen tack, så glad jag är nu!

  SvaraRadera
 3. Tack snälla!
  Jag blir alldeles varm i hjärtat!
  Helena

  SvaraRadera
 4. Nämen Mia vad glad jag blev! Tack och detsamma, du tillhör definitivt en av mina dagliga små internet-kickar! Kram Petra

  SvaraRadera
 5. Tack snälla! Det var värmande ord att höra. Jag läser ofta din blogg och tycker det är roligt att vi har träffats på riktigt :-)

  SvaraRadera
 6. Tack så mycket för den fina utmärkelsen!

  SvaraRadera
 7. Tack! Jag såg det här förut, så hängde sej min dator och jag glömde bort det, men nu ska det åtgärdas! (sitter i telefonkö... )

  SvaraRadera