måndag, juni 11, 2007

Varm och röd

Varm och röd är jag ikväll. Återupptäckte Kallbadhuset på Saltholmen idag, vad mysigt det är där! Jag har inte varit där sen innan barnen kom, säkert 10 år sen. Men det var sig likt! Satt på en handduk i sanden, läste en bra bok och stickade på min Icarus. Smorde in magen ordentligt, men glömde smalbenen och ansiktet, så där är jag röd som en kräfta nu- även om jag bara var där ca 2 timmar. Jag badade flera gånger (vattnet var verkligen skönt!), så saltvattnet och solen i kombination gjorde väl sitt jobb...
Såg, som många andra redan bloggat om, att Knittys nya nummer har kommit. Wisp var den enda modell jag föll för efter första genomkollen, smart konstruktion- jag har iofs redan gjort liknande modeller tidigare, men gillade den glesa spetsmohairen- kanske är det en sån som ska bli mitt Kid seta:s öde?
Elizabeth I update- jodå, delarna är klara sen ett tag. Men det är för varmt för att montera ylle just nu, jag fixar det inte! Som tur är lovar SMHI svalare väder snart, så stay tuned :-)

2 kommentarer:

  1. Så onödigt och trist öde med er bil!

    Jag tror också mest på Wisp. Vi får väl se.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Saltholmen är fint, när jag var tonåring åkte jag och kompisen ofta ut till kvinnobadet för där är så trevlig stämning hos tanterna:)

    SvaraRadera