torsdag, februari 01, 2007

Ny kamera

Först av allt vill jag Tacka er alla för de fina gratulationskommentarerna! Hurra!Äntligen ny kamera! Men hur bra är den egentligen? Har försökt ta kort på nya stickningen i merino lace-garnet, och på hålkrusmuddarna. Tycker inte att någon bild är 100%, det var de väl inte med gamla kameran heller, men jag är lite missnöjd just nu. Får ta mer tid på mig och komma på hur man tar bästa stickbloggarbilden.
Det som är synd på hålkrusmuddarna är att garnet är så luddigt att själva mönstret knappt syns. Nu tycker jag ändå väldigt mycket om känslan när jag stickar med det, och har det på mig, så det gör inte så mycket. Tänk om det fanns sånt i gult, det är som att sticka med påskfjädrar! Tack än en gång, Elisabeth!
Amoroso-färgen på merino lace-garnet var svårt att få till för kameran. Bäst är nog den andra bilden, som jag tagit med blixt i grön fåtölj.

3 kommentarer:

 1. Det är jättesvårt att fotografera röda färger. Jag som stickar mycket i rött och rosa får nästan aldrig till "rätt" färg men jag är ingen superfotograf heller. ;)

  SvaraRadera
 2. Jo, visst ser man mönstret!! Men det blir ju såklart tydligare i "släta" garner. Påskfjädrar var bra beskrivning på känslan! Stämmer precis!

  Kul att du gillar dom!

  SvaraRadera
 3. Jag är ju lite efter i mitt bloggläsande, men
  GRATTIS!!!
  Då blir det kanske underbara babykreationer här framöver? Hoppas du mår bättre snart, det är inte kul att vara så där trött...

  SvaraRadera