lördag, februari 03, 2007

Dagsljus och shoppinglycka

Solen skiner ute och det är lördag och jag är ledig! Så nu ska här städas. Måste bara blogga lite...
Igår hade jag en rolig timme på Strikk tillsammans med Anna. Vi har mailats om att ses där sen innan jul, men så förändrades ju saker och ting och jag orkade absolut inte gå på stan ens en liten liten stund. Nu börjar jag dock piggna till, så nu var det dags! Underbart att kunna gå omkring och kackla med en likasinnad därinne! Vi hade så kul, och inspirerade varann.
Anna har pratat så mycket om Debbie Bliss baby cashmerino att jag velat pröva länge, men inte vetat vad jag ska sticka, det är ju ett ganska exklusivt garn... Men med en bebis i magen kan man ju alltid sno ihop ett par små små skor! Så det ska jag göra av det garnet.
De blå härvorna Ekobomull från Huskroken har en helt underbar färg med små lila stänk i. De ska bli ett par bebisbrallor med resår i grenen för en blöjbak. Modellen fanns uppstickad i butiken, och var så söt att vi bara stod och skrattade.
Röda tjocka sockar var beställt av min 6-åring. Och ser ni den vackert midnattsblå/lila härvan från färgkraft, som kan bli en ljuvlig sjal? Den låg i fel reakorg, så jag frågade personalen: "Den här kan väl inte kosta 30:-?" Då fick jag den för det! Hurra! Strikk har världens underbaraste personal om ni undrar.
Kolla Annas blogg, där finns bilder på ett härligt silkegarn de fått in, som hon köpte. Jag blev sugen där med, men det får vänta tills jag förhoppningsvis blir aningen slank igen och kan sticka en tröja...

4 kommentarer:

 1. Det var verkligen roligt och YES vilket fynd du gjorde i den trevliga affären! Himla roligt faktiskt!! Kul att du kom igång med dina sockor, jag vill gärna ha ett par till, så jag jobbar på att komma över motståndet att starta dem. Tyckte faktiskt att de inte alls var helt självklara att göra. Inget tv eller bussprojekt för mig i alla fall. Men verkligen underbara att bära, så det är nog bara att bita ihop. Vi ses snart och fredag eftermiddag var verkligen perfekt!Kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Vilken rolig shopping! Finns inget som gör en så glad som att handla garner med en väninna i en trevlig affär... skulle vara att sticka med garnet sedan då:)

  SvaraRadera
 3. Färgkraft för 30:- ???
  Mitt hjärta slår dubbelslag vid blotta tanken. Vilken lycka! :-)

  Och grattis till eran lilla sladdis!!

  SvaraRadera
 4. Hej Mia!

  Jag har nu gjort ett par försök att få iväg en kommentar till dig men misslyckats...så kan det gå när man är en ny bloggare! Jag vill bara säga att det är härligt med en sladdis! Det är jag som är mamma till Valle på Annas blogg! Jag vill också säga att jag stod och höll i Färgkrafthärvan dagen innan du och Anna var på Strikk, men var för stressad för att fråga vad den kostade! Det ska bli spännande att se vad det blir av den!
  Lycka till med magen! Petra

  SvaraRadera