fredag, januari 19, 2007

Underbara Elisabeth

Idag skiner solen och våren känns nästan på väg. Men jag gick hem med tunga steg. Huvudvärk, mår illa. Kände mig Beige. Bruna byxor, beige jacka, grå sjal. Solbrännan på väg bort. Ack ja, vad ynklig jag var. Gick och tänkte på att lite vårfärger kanske skulle pigga upp. Men jag har ju inget i vårfärger. Jaha, hem i alla fall det är ju skönt. Vila lite.
Tadaaa! Vad ligger innanför dörren? Ett paket! Ja just ja, jag har ju vunnit
Elisabeths tävling! Vad kul, tänkte jag och öppnade kuvertet. Och... ett så kallat "halleluja-moment". Ni ser ju själva. Två nystan av det mjukaste, våraktigaste garn man bara kan tänka sig! Plassards Louinie närmare bestämt. Tråkigt nog har jag fortfarande bara mobilen att plåta med, men någon slags dokumentation blir det i alla fall. Jag har inte sett Plassardgarner förr annat än i Stickverk-boken, så jag har varit nyfiken. Och nu helt plötsligt har jag två nystan! När jag tog i garnet tänkte jag att det skulle bli ett par gosiga pulsvärmare... så tittade jag lite djupare ner i kuvertet, och där låg ett mönster på pulsvärmare!
Elisabeth, du är en ängel. Du anar inte hur glad jag är. Och jag känner att priset inte riktigt står i proportion till tävlingen... jag får ge igen med en egen tävling. Ska bara komma på nåt först!

3 kommentarer:

 1. ;-)))

  Livet är inte alltid så proportionerligt! Ibland är det extra bonus också!

  Jag hoppas du ska gilla garnet, jag var på vippen att köpa fler idag, Annette hade hämtat en ny sändning precis innan vårt stickcafé... lime och jeansblått... känns också lite vårigt!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Så lyxigt och vilken kul idé med tävling! Det ska jag också filura på. Fina garner och jag har förövrigt lite svårt att tänka på dig som beige.

  SvaraRadera