söndag, februari 11, 2007

Bokrea!

Snart börjar bokrean!
I morse låg jag och bläddrade i katalogen från en av stans bokhandlar, och fick syn på klassikern och stickbibeln nr 1: Bonniers stora bok om stickning! Hurra! Sen kollade jag adlibris, och där fanns den ännu billigare -99 kr. Den har ju varit jättesvår att få tag på, och gått för fantasisummor på Tradera till exempel. Jag har nu förhandsbeställt den, samt Bonniers stora bok om broderi, Erika Knights "Stickat och sött", samt "Yogans sju andliga lagar" av Deepak Chopra. Hurra igen för såna fynd!

4 kommentarer:

 1. Tack för tipsen! Nu gäller det att vara på hugget så att jag också får mig ett ex av Bonnier stickbok.

  SvaraRadera
 2. qKära Mia, vilka fynd!Tror du på Elisabeth i tweedgarn, har inte ens tänkt på det, men kankse inte alls dumt, garnet är inte så brokigt trots sin tweed.
  Ville ha kommit och kollat in dig i fredags med var tvungen att jobba, det var en lite svår tid. Fler föreställningar tro?
  Bra att du inte missade broderiboken, den är lika bra som stickboken, man dör inte av inspration men hittar alltid svar på sina frågor. De är som uppslagsböcker.
  Kram till dig!

  SvaraRadera
 3. Ja, jag köpte min bibel på adlibris och blev jättenöjd!

  SvaraRadera
 4. Jag loggade in mej på Adlibris för att betala min bokhög så att de kan skicka den på tisdag, men nu har de höjt stickbibeln till 258!

  Om det inte händer nåt med det priset så blir det att köpa den i butik, för man vill ju inte vara utan! ;-) (och eg så är den ju säkert värd sina 258 kr också, men man siktar ju en dryg hundralapp i garnkontot!)

  SvaraRadera