tisdag, november 21, 2006

utflykt

I helgen var jag ensam med barnen, så vi tog tåget till kusinerna i Uppsala. Obligatoriskt var ju naturligtvis ett besök på Yll o Tyll. Min 8-åring hittade ett garn hon ville ha, och hon har kommit loss med stickningen på sistone, så jag köpte två nystan och ett par stickor. Hoppas det räcker till en halsduk. På bilden syns hennes framsteg hittills, jag är mkt stolt! Efter ca 5 minuter i stickbutik började jag känna att resten av sällskapet hade tråkigt... och jag hade ju knappt börjat. Så jag skickade iväg dem till en annan pysselaffär, och kunde rota i den omtalade reahörnan i lugn och ro. Där hittade jag en bok av min idol som jag glatt köpte- vilken tur att jag inte slog till förra helgen! Nu blev det billigare. Inga garnköp, men jag klämde lystet på Rowan felted tweed... mjukt och vackert.
På söndagen var vi i Stockholm och promenerade i Gamla stan. 6-åringen var oerhört fascinerad av korten på kungafamiljen i slotts-shopen. Jag har närt en rojalist vid min barm! Men först åkte vi till Västermalmsgallerian och min älsklingsbutik, Spiti, och tittade på allt fint...

Nack-update: Jag tror att jag snart är frisk, har inte så ont längre men är stel. Anna, jag går gärna till Strikk med dig och firar när jag är mjuk och fin igen!

5 kommentarer:

 1. Mia thank you so much for the information about Yll o Tyll, my boyfriend bought my b'day gift there.

  :D

  SvaraRadera
 2. Hush Verö! It´s a surprise remember :P

  SvaraRadera
 3. Låter underbart, hör av dig när du är redo!

  SvaraRadera
 4. En sak till Mia, du har väl inte Interweave knits längre? Tar med nya numret när vi ses. Kanske vill du kolla i annat nummer också?

  SvaraRadera