fredag, november 24, 2006

Glad

Idag kom Interweave knits! Hurra- så mycket fina tröjor i en tidning har de inte haft på länge. Jag föll direkt för Kate Gilberts Equestrian Blazer, så pass att jag faktiskt redan köpt garn till den.
Sen kan jag rapportera att jag idag varit hos osteopaten igen, och nu har hon korrigerat alla kotor. Så förhoppningsvis kommer den sista stelheten att lägga sig snart- hon trodde i alla fall inte att jag behövde fler behandlingar nu.
Så: jag har stickat! Min löskrage i Silke Alpaca är klar och ligger och blockar sig. Bild kommer snart!
Och jag gick in på Strikk också en sväng och rekade- de hade en jättesnygg väst i Debbie Bliss tweed (chunky tror jag) som jag vill sticka. Jag vet inte varför, men jag känner mig alltid lite dum när jag är där. De har ju bytt lokal och gjort fint, för att man ska kunna gå omkring och klämma och känna och njuta av allt det fina. Och det är jättemysigt, garnerna är ljuvliga och deras uppstickade modeller är ursnygga och trendiga. Ändå känns det alltid som om personalen vill att man ska handla direkt eller dra. Det ska bli kul att gå dit i sällskap med en likasinnad, så man kan botanisera utan att behöva vibba in expediterna... hoppas jag.
Nu ska jag glo på tv och äta fredagsmys med familjen, och sticka på min Släppöver i Hedängens garn! Livet är härligt igen- det ständiga regnandet rör mig inte i ryggen ikväll.

6 kommentarer:

 1. Roligt att höra att det inte bara är jag som känner så på Strikk. Har numera helt slutat gå in där, eftersom det inte längre känns som om jag tillhör deras målgrupp. Snarare känns det som om man måste vara jättehipp för att få handla där - och det är ju inte jag:-))

  SvaraRadera
 2. Grattis till att du kan sticka igen! Jag har börjat förstå att man kan få abstinens.
  /Karin P

  SvaraRadera
 3. Gillar också Equestrian Blazer! Tror den kan vara väldigt användbar. Nyfiken, vilken färg har du valt till den?

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att du är igång igen med stickorna!
  Hoppas nu att du ska trivas med din silke-alpaca-krage! Min har töjt ut sej lite, men inte "för mycket".

  SvaraRadera
 5. Jag känner lite så beträffande Strikk också. Men jag skiter i det och går dit och klämmer och tafsar och botaniserar och övar mig på att ta plats allt vad jag orkar ändå. Om jag hade fler affärer att välja på, kanske jag hade gjort annorlunda...

  Men västen är jättesnygg, det är den! Iallafall om det är den jag tror att det är. ;-)

  Jag fick också nya IK och är helt fast för Eunny Jangs Venezia. Det kommer ta tusen år att få den klar, men det får det vara värt, den tröjan MÅSTE jag ha.

  SvaraRadera
 6. Varför i helsike måste de vara så sura och ogästvänliga på Strikk? Njugg stämning! I ärlighetens namn är inte lala sådana där- damen med mörkt kort hår som inte är släkt är helt ok!

  SvaraRadera