torsdag, oktober 19, 2006

Silke Alpaca

Häromdagen sprang jag på Anna på stan, och hon visade mig den nya SilkeAlpacan hon köpt. Garnstudios nya kvalitet, ni vet. Och jag kunde naturligtvis inte motstå frestelsen, utan stegade iväg till Deisy Design och inhandlade fyra nystan. Nu har jag testat det! Och det är fina grejer! Jag tror att det ska få bli en fuskolle, typ den här. Jag fick ändra stickor och maskantal bara, men tanken är att det ska bli något skönt att ha närmast halsen när det börjar bli lite kallare ute.

5 kommentarer:

 1. Garnet verkar helt underbart! Men bor man i Linköping köper man det lättast hos Marias garn, TJUGO MIL BORT! Sååå höstlovet, komsi-komsi!

  SvaraRadera
 2. Har också köpt det nya knarket ehh... garnet... ska bli en mössa för min del... ;)

  SvaraRadera
 3. Du, tror du att det räcker med 3 nystan? Jag ska köpa ut till en krage i morgon, och när det är långt till affären så blir man ju så beslutsångstig.

  Skönt att du mår bättre i nacken och fått nytt prima garn!

  SvaraRadera
 4. Vilket underbart garn! Jag köpte såklart 4 nystan, vem vill sitta med för lite på slutet? ;-) 2 nystan redan uppstickade, det var en väldans fart på stickorna hos Maria idag. Nu måste jag kränga över dem på rundis. Och fundera över vad man kan göra mer av detta härliga. ;-)

  SvaraRadera
 5. Den är så snygg den fuskollen
  Ha det gott

  SvaraRadera