tisdag, maj 09, 2006

Svenska flaggan?

Ganska likt svenska flaggan va? Jag som ville vara härligt vårlig i färgerna, inte nationalromantiker. Ska jag repa upp och köpa nytt? Vill inte sticka mer utan lite feedback...

5 kommentarer:

 1. Kanske lite nationalistiskt... Jag håller med om att nystanen är vackra ihop, men kanske lite märkliga i samma stickning? Men den gröna är ju vårigast och finast iaf. Men det kan ju bli "djärvt" också, men sånt funkar bäst de dagar man är på det humöret.

  SvaraRadera
 2. jag förstår din oro Mia, men inte behöver du köpa nytt! Om du blir helt övertygad om att det inte fungerar föreslår jag att du bara byter plats på färgerna så det gröna verkligen syns och ser ut som Grönt. Blått på grönt är inte lika "Heja Sverige!" som lime på blått liksom... kanske?

  SvaraRadera
 3. Jag måste också få tycka till! :) Det var ett smart förslag av Visa Lisa att byta plats på färgerna. Och trots att jag inte tänker på den svenska flaggan när jag ser din stickning så tycker jag INTE att du ska fortsätta sticka om du inte känner dig helt övertygad. Du kommer bara lägga ner en massa sticktid och sen gå och irritera dig på västen när den är färdig. Ja, eller det skulle jag göra.

  SvaraRadera
 4. Tack kära ni för hjälpen! Jag repade upp det. Och ska beställa nytt... fg "plommon" som jag tror blir kanon ihop med lime- både vår och höstigt.

  SvaraRadera
 5. Snygga färger tycker jag!
  Har använt mig av de kombinationerna mycket och aldrig kännt mig flaggig, har däremot sytt en hel dräkt i gult och blått för många år sedan, kul att ha på den 6juni, :), jag tycker det är kul att vara svensk, inget att skämmas över.

  SvaraRadera