tisdag, maj 09, 2006

Raska åtgärder

Jajamensan inget velande inte. Jag repade upp min väst efter att ha fått medhåll från Linster- tack! Och tack till alla andra som varit snabba med tyckandet. Jag beställde sedan nytt garn att kombinera med det limegröna- plommonlila blir det istället, blir nog mycket bättre. Vår- och höst tillsammans liksom. Så kanske jag vill använda den till hösten, vilket är lite mer realistiskt tidsmässigt...
Vad händer då med det blå garnet? Jo det sticktestas just nu för Tudor Roses-knitalongen jag just anmälde mig till. Mer info när jag har mätt och tänkt.
Inte nog med det- när jag klickat iväg anmälan till Tudor Roses, fick jag syn på ett mail i min Sticka!-mapp. Från Marika, som startar en Fotbolls-knitalong! Hur briljant är inte det- det bästa är att det är en riktig soffpotatis-knitalong där man gärna kan ta upp ett sunkigt UFO och ha som projekt. Mycket sympatiskt- jag anmälde mig raskt även till denna parallellstickning, med stackars färösjalen i tankarna.

4 kommentarer:

 1. Du skrev för länge sen om att du prenumererar på Vogue Knitting.
  Jag ställde många frågor då...

  Här kommer några till:

  När du beställde prenumerationen fick du nån mail om det?
  Tog det lång tid innan du fick tidningen?
  Vilket nummer blev din första nummer?

  Jag beställde för flera veckor sen ( när det senaste nummer hade premiär) och vet inte om jag måste köpa
  det nummret i Sverige eller ska jag vänta lite till.

  Jag har mailat till de på tidningen, men får inget svar...

  Tack för hjälpen!

  SvaraRadera
 2. Guuud vilken bra idé med fotbollsstickning! Jag anmälde mig direkt.

  Och plommon och grönt låter helt otroligt bra, både mustigt och fräscht på samma gång. Bra tänkt!

  SvaraRadera
 3. Jag tror också plommon och grönt blir finfint. LImegrönt är känsligt i sin omgivning. Ibland ser det ut som gult ibland syns det inte. Så heja. Modigt av dig.
  Jag har gjort samma. Först tudor och Hejja Marika, men men jag gillar ju inte fotboll? Men UFO är bra, mycket bra.

  SvaraRadera
 4. Hej Makro!

  Jag fick inte heller någon bekräftelse, men däremot fick jag svar när jag mailade dem. Jag beställde min prenumeration strax efter att vinternumret kommit, men min första tidning blev vårnumret. För några veckor sedan damp dock vinternumret helt otippat ner i brevlådan, så det kanske lönar sig att vänta. Maila dem igen, vetja.

  SvaraRadera