fredag, april 28, 2006

saktar in lite

Jag har köpt lite nytt garn, men inte stickat mycket på sistone. Mammas andra socka är snart klar, men min stackars deep-v har inte kommit längre än ett par varv i ribbningen. Har jag tappat stick-stinget, undrar ni? Njaa... jag har snarare känt ett behov av mindre mani-tendenser i mitt liv. Dags att att bli en måttlig stickare, helt enkelt. Obs inget allvarligt, men jag har fått en känsla av att det blivit lite väl intensivt och mår inte bra av det. Stickningen ska vara en feelgood-grej, annars är det ju ingen idé.
Men i alla fall: nytt garn! Ska bli en till gles sjal, rätstickad, stickor 20, med sommarfeeling den här gången. Köpt på min favoritgarnaffär,
Strikk.

4 kommentarer:

 1. Mmmm.... Njutig färg det där med.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår definitivt hur du menar! Jag tror att många av oss lätt blir maniska när det gäller stickning (och för min del, särskilt när jag börjat blogga!) Bra att sakta in, du ska ju göra det för att det är kul!

  Och att köpa lite araucania bomull, det får en definitivt att må bra! :)

  SvaraRadera
 3. Ja, jag stickar mycket intensivare nu när jag börjat blogga. Samtidigt är det ju så himla kul med alla nya vänner man fått genom bloggandet- det vill jag absolut inte vara utan! Men som sagt, måttlighet kan vara bra just nu.

  SvaraRadera
 4. Tack för titten! Jag har faktiskt inte stickat mer på dem ännu, men jag hoppas de blir sköna. Kanske passar bra som bäddsockor. Ja, jag längtar verkligen efter mina ädelstickor! Det var faktiskt bra pris på dem när vi ändå skulle beställa annat från tyskland, och jag hoppas de är så sköna att sticka med som jag har hört.

  SvaraRadera