tisdag, april 18, 2006

Alla dessa podcaster

Sedan jag började lyssna på knitcast har det fullkomligen exploderat av sticknings-podcaster ute på nätet. Jag hinner inte lyssna på alla! Även om jag vill. Men ibland blir jag också, faktiskt lite trött på att höra på olika stickprat vareviga dag i min ipod. Så då kan man ju som tur är variera med lite annat.
Min absoluta favorit, Brenda (Cast-on), har tipsat om Chub Creek och Quirky nomads. Så de prenumererar jag numera på i itunes. Och känner mig otroligt mainstream! Jag tror att flera hundra stickerskor som är ute på nätet gör precis som jag. Spelar roll, det är kanonbra podcaster i alla fall. Och Sveriges Radio har också en hel del som är värt att lyssna in: Hej domstol får mig att skratta högt på spårvagnen, Mitt i musiken är alltid intressant också.

Nåväl, jag vill i alla fall tipsa om några fler stick-podcaster som jag inte har länkat till här till höger. Jag lyssnar (mer eller mindre) på:
The mosh knit
About time
It's a purl, man
Knitting news cast
KnitWit: rantings of a rabid knitter
Musings of a peaceful knitter
Pointy sticks
The fiber cast
Time2knit knitting podcast

4 kommentarer:

 1. Suck... och pip!
  Nu får du mig att önska att jag ägde en iPod... vilket jag inte har, och väl aldrig kommer att få heller. Möjligen om de kommer att dela ut en gratis till mig, hihihi.
  Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... kramis och lyssna på du, och njut!!!

  SvaraRadera
 2. Hej Bim!
  Om du går till resp. hemsida, så kan du ladda ner poddsändningarna och lyssna på datorn. Man behöver ingen ipod!

  SvaraRadera
 3. Tack för sammanställningen!

  SvaraRadera
 4. Glad att mina sippor kunde vara någon mer till glädje. Det värmde i hjärteroten när jag läste din kommentar. Hoppas det känns bättre nu. Kram!

  SvaraRadera