måndag, februari 22, 2016

Nya tidningar!

Jag glömde visa tidningarna jag köpte i USA!
Jag tycker alltid det är kul att köpa de gamla trotjänarna Interweave Knits och Vogue Knitting när jag är där, och VK har en så himla fin Bohus stickning-inspirerad kofta i det senaste numret, som jag redan hade spanat in på Ravelry. Den vill jag sticka!
Den här mössan var också fin. 
IK hade inga mönster jag föll för direkt, men jag har inte tittat så noga än. Däremot en liten artikel om Cormo wool, som jag ju köpte i New York


Idag fick jag ett paket från Novita igen, roligare än det förra tycker jag. Nu fick jag deras tidning, och två nystan 7 bröder. Hoppas och tror att det är ett bra sockgarn, nån som vet?

4 kommentarer:

 1. Sju bröder är det överlägset mest använda garnet i Finland - det finns de som aldrig använder något annat, vad de än stickar! Det håller bra och noppar inte speciellt mycket, men själv tycker jag det känns lite "dött", det har ingen lyster och färgerna är liksom lite matta. För att ta till en matmetafor: om vissa garner är som ljuvliga, förföriska bakelser är Sju bröder som knäckebröd, en pålitlig stapelvara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack anonym! Det verkar ju passa väldigt bra till sockor då :)

   Radera
 2. Härligt med en bunt nya tidningar. Sju bröder är bästa sockgarnet ever, om du frågar mig. =)
  /Anna

  SvaraRadera
 3. Haha, Anonym! Knäckebröd! En bra beskrivning av en slitstark klassiker! Inget man hetsar upp sig över men som levererar. :)

  SvaraRadera