fredag, januari 09, 2015

Mooring

Mitt första UFO 2015 är ett FO!

Mönster "Mooring" av Norah Gaughan, garn Cascade 220 heathers "Summer sky". Stickor 3.
Mönstret är verkligen jättefint! Men mössan är inte riktigt min smak, jag tycker den är för stor: som Snövits sju dvärgars luvor. Får se vad jag gör med dem, kanske kan den skänkas till välgörande ändamål. Men nu är den klar!
Nästa UFO blir i februari. Jag vet redan vad det blir, mitt näst färskaste föll lotten på (det här var mitt nyaste projekt i högen).

3 kommentarer:

  1. Väldigt snygg blev ju mössan iaf! Hoppas också orka färdigställa några ufon i år, problemet för mig är att jag alltid "lånar" garn från mina pågående stickningar till exempelvis mindre virkprojekt och då tar det sen emot ännu mer att sticka färdigt när jag måste fixa nytt garn ;)

    SvaraRadera
  2. Jag tycker också att mössan är fin. Du tycker kanske som jag - att det är svårt att hitta en mössmodell som man verkligen trivs i?

    SvaraRadera
  3. Jättefin mössa.. mössor är svåra. Vi har ju alla olika huvudformer. Själv passar jag bäst i baskermodeller. Snövits sju dvärgars modell är no no.Snyggt på andra! Testa ha mössan lite längre ner över pannan eller skänk till välgörenhet.

    SvaraRadera